K4M1L_pog Napisano 24 Grudnia 2023 Napisano 24 Grudnia 2023 Nick: K4M1L_pog Nick osoby nakładającej kare: lajoN Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: Dostałem bana na 86400 minut, późną godziną zwyzywałem Lajona na chacie po tym jak zbanował mnie na voice chat Dowody: nie posiadam (było późno i byłem zbyt zdenerwowany żeby robić ss ale lajon napewno coś ma) Coś od siebie: LajoN, szanuję twoją pracę na tym serwerze, uważam że odwalasz kawał dobrej roboty razem z resztą moderacji tego serwera. Chciałbym bardzo cię przeprosić za moje wczorajsze zachowanie byłem zdenerwowany lekko nie trzeźwy nie panowałem nad tym co robie, bardzo bym Cie prosił o zniesie kary lub jej skrócenie, ponieważ uważam że takie głupie wyzwiska to nie powód na pozbawienie mnie możliwości gry na tym serwerze na aż dwa miesiące. Bardzo żałuję tego co napisałem i obiecuję, że więcej się to nie powtórzy, mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzysz moją apelacje, Pozdrawiam. 1 3
lajoN Napisano 25 Grudnia 2023 Napisano 25 Grudnia 2023 Długi czas prowokowałeś innych graczy, grożąc im i ich rodzicom. Takie zachowanie nie może być tolerowane, a to czy ktoś był podpity to nie jest usprawiedliwienie. Gdyby był wcześniej inny moderator to ukarany byś był za groźby w kierunku graczy. Dopiero serdeczny kolega Tioman ukarał Ciebie za obrazę administracji. @Tioman
K4M1L_pog Napisano 25 Grudnia 2023 Autor Napisano 25 Grudnia 2023 Oni najpierw prowokowali mnie, cały czas przy mnie byli i mnie zaczepiali więc im odpowiadałem. Przepraszam za to co mówiłem nie tylko ciebie ale i chłopaków z którymi gadałem. Nie przypominam sobie żeby ktoś wcześniej karał mnie za obrazę administracji a tym bardziej Tioman nawet nie wiem kto to 1
K4M1L_pog Napisano 25 Grudnia 2023 Autor Napisano 25 Grudnia 2023 (edytowane) 13 minut temu, K4M1L_pog napisał: Oni najpierw prowokowali mnie, cały czas przy mnie byli i mnie zaczepiali więc im odpowiadałem. Przepraszam za to co mówiłem nie tylko ciebie ale i chłopaków z którymi gadałem. Nie przypominam sobie żeby ktoś wcześniej karał mnie za obrazę administracji a tym bardziej Tioman nawet nie wiem kto to dobra sory myślałem że ty mi dałeś bana a nie Tioman nie mogłem wejść do gry żeby sprawdzić kto mi nałożył bana Edytowane 25 Grudnia 2023 przez K4M1L_pog
Administrator Beezy Napisano 26 Grudnia 2023 Administrator Napisano 26 Grudnia 2023 Po konsultacji z @Tioman oraz @lajoNzdecydowałem o odrzuceniu apelacji. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi