xMateuko Napisano 14 Grudnia 2023 Napisano 14 Grudnia 2023 xMateuko :ukarany przez WolnoLukasz Nick: xMateuko Nick osoby nakładającej kare: WolnoLukasz Powód nałożenia kary: obraza administracji Krótki opis sytuacji: a więc tak siedzę sobie z ziomkami na serwie gramy i do mojego kolegi przyczepił się jakiś gracz przeszkadzając mu i strzelając do niego jak jeździł na kurierce godzina po 1 w nocy dość mało graczy wiec napisałem na chacie cytuje "odpierdol się od macza bo przyjadę z pdw" po czym dostałem muta na 3dni za toksyczność. Nie zgadzając się z mutem użyłem w emocjach /report do powiedzenia modowi cytuje "ale masz kija w dupie" po czym dostałem bana do lutego. Dowody: daje ss bana oraz ss definicji kija Coś od siebie: na początku chciałbym przeprosić i powrócić na serwer uważam ze muta powinienem dostać za wulgaryzm nie toksyczność a w konsekwencji tego dostałem bana za obrazę administratora z czym też się nie zgadzam bo nie uważam ze powiedzenie komuś ze ma przysłowiowego kija jest obrazą tej osoby. odwołuje się 2 raz od bana i chciałbym żeby rozpatrzył to inny administrator niż ten który mnie banował, uważam ze 1 rozpatrzenie było nie obiektywne i zasługuje na 2 szanse ponieważ to moja 1 jakakolwiek kara na serwerze. Zamieszczam 2 ss na to ze przysłowiowy kij nie jest obrazą według słownika slangu miejskiego. Jedyne co mogę zrobić to jeszcze raz przeprosić jeśli ktos poczuł się urażony i wykazać skruchę oraz liczyć na ponowne rozpatrzenie sprawy tym razem pozytywne. świadkiem tej sytuacji może być @maczo5 którego broniłem przed natarczywym graczem oraz @Michael98 który dostał bana za to ze również napisał o kiju na /g po moim banie. 1
maczo5 Napisano 14 Grudnia 2023 Napisano 14 Grudnia 2023 Byłem w tym czasie na serwerze, przyznam kolegę trochę emocje poniosły ale też chciałem poruszyć kwestie zachowania Wolnolukasza, ponieważ po całym zajściu i po zbanowaniu 2 osób "administrator" WolnoLukasz zaczął prowokować innych graczy pisząc na globalnym czacie "ktoś jeszcze?" a następnie po upływie 2-3 minut zaczął się śmiać ze zbanowanych osób pisząc wiadomość na globalnym cytuję: "ciekawe jak szybko będą składać apelację" co według mnie takie zachowanie jest nieodpowiednie jak na osobę administracyjną. Dla mnie takie "śmianie się" ze zbanowanych osób pokazało tylko, że jak ktoś jest "wyżej postawiony" to może sobie na więcej pozwolić Mam nadzieje, że obraz zachowania WolnoLukasza zostanie wzięty pod uwagę przy rozpatrywaniu tego wniosku. 1
Administrator Beezy Napisano 14 Grudnia 2023 Administrator Napisano 14 Grudnia 2023 Gracz ma prawo do złożenia ponownej apelacji po upłynięciu okresu przynajmniej 7 dni od odrzucenia poprzedniej apelacji
Rekomendowane odpowiedzi