Skocz do zawartości

Skarga na Sykodens

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

image.thumb.png.a28db1a70081e99922d0cdda78f92a64.png                              gracz poinformowany  o skardze

• Haha 3
  • Jestem za 3
Napisano

Dziecko ma kłopoty w domu i szuka odreagowania. Chłopiec ma 15 lat. Byłem 2 doby u niego w organizacji. Tam członkowie to same dzieci i się kłócą o byle co. Tam jest sam kwas. Powtarzam i będę powtarzał że rockstar games stworzył te grę dla osób pełnoletnich a nie dla dzieci !!!!

• Like 2
  • Haha 4
Napisano
1 minutę temu, Sykodens napisał:

Dziecko ma kłopoty w domu i szuka odreagowania. Chłopiec ma 15 lat. Byłem 2 doby u niego w organizacji. Tam członkowie to same dzieci i się kłócą o byle co. Tam jest sam kwas. Powtarzam i będę powtarzał że rockstar games stworzył te grę dla osób pełnoletnich a nie dla dzieci !!!!

ja nie wiem kolego jesteś niedoinformowany średnia wieku u nas do około 21 lat, według ciebie kwas to gdy dwie osoby posprzeczają się i po dwóch zdaniach jest spokój nic nie było w ciebie skierowane to ty zacząłeś nas wyzywać i wtrącać sie w kłótnie (po za tym plusuje repa bo zasłużyłeś)

• Haha 1
Napisano

Ja nikogo nie wyzywał tylko wasza org to sama patologia. Zbliża się semestr to zacznijcie poprawiać oceny a nie ze mną w dyskusje wchodzić 

Napisano
5 minut temu, zhao napisał:

ja nie wiem kolego jesteś niedoinformowany średnia wieku u nas do około 21 lat, według ciebie kwas to gdy dwie osoby posprzeczają się i po dwóch zdaniach jest spokój nic nie było w ciebie skierowane to ty zacząłeś nas wyzywać i wtrącać sie w kłótnie (po za tym plusuje repa bo zasłużyłeś)

Według opini graczy to wy jesteście najgorszą organizacją. Sami sobie to stworzyliście.  Wiek i brak rozumu idą tutaj w parze 

• Jestem za 1
Napisano
4 minuty temu, Sykodens napisał:

Ja nikogo nie wyzywał tylko wasza org to sama patologia. Zbliża się semestr to zacznijcie poprawiać oceny a nie ze mną w dyskusje wchodzić 

sądząc po twoim zachowaniu to bardziej ty powinieneś poprawiać oceny z polskiego, ja osobiście mam 22 lata (od stycznia 23) pracuje i mieszkam sam więc raczej nie musze poprawiać ocen ale dzięki za pomłodzenie :>>

Napisano

a skąd możesz wiedzieć o naszym wieku czy braku rozumu skoro byłeś u nas cytując:"dwie doby"

• Haha 1
Napisano
8 godzin temu, Sykodens napisał:

Stary, pierwsza sprawa byłeś „2 doby” w tej organizacji i jesteś w stanie stwierdzić w jakim wieku jest każdy po kolei. Druga sprawa, większość osób jest już po 18 roku życia, zarabia na siebie, i nie mieszka u mamusi. 3 sprawa, to że ludzie się tu dla jaj powyzywają nie oznacza że w organizacji są kwasy. Wyjdź chłopaku z domu, znajdź sobie jakieś zajęcie, znajomych czy coś, bo jak narazie to zachowanie dziecka widzę tylko i wyłącznie u ciebie (panie dorosły)

Pozdrawiam cieplutko z rodzinką😊

• Like 1
Napisano
8 godzin temu, Sykodens napisał:

Na nagraniu widnieje co innego, pomijając fakt że podczas jednego zdania powiedziałeś 3 razy cytuje „kurwa”. Radzę się zastanowić kto tutaj zachowuje się jak patologia.

• Jestem za 1
  • Junior Administrator
Napisano

Gracz @Sykodens zostanie ukarany karą za Toksyczność na VC

Skargę zamykam i przenoszę do archiwum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...