Barteqtomarka Napisano 14 Grudnia 2023 Napisano 14 Grudnia 2023 Data i godzina zdarzenia: 21:24 14.12.2023 Nick oskarżającego: @Barteqtomarka Nick oskarżonego: @Sykodens Powód napisania skargi: Toksyczność na vc, wyzywanie mamy i organizacji Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://streamable.com/j0gu55 https://streamable.com/2phiwz 4 2 2
Barteqtomarka Napisano 14 Grudnia 2023 Autor Napisano 14 Grudnia 2023 gracz poinformowany o skardze 3 3
Sykodens Napisano 14 Grudnia 2023 Napisano 14 Grudnia 2023 Dziecko ma kłopoty w domu i szuka odreagowania. Chłopiec ma 15 lat. Byłem 2 doby u niego w organizacji. Tam członkowie to same dzieci i się kłócą o byle co. Tam jest sam kwas. Powtarzam i będę powtarzał że rockstar games stworzył te grę dla osób pełnoletnich a nie dla dzieci !!!! 2 4
zhao Napisano 14 Grudnia 2023 Napisano 14 Grudnia 2023 1 minutę temu, Sykodens napisał: Dziecko ma kłopoty w domu i szuka odreagowania. Chłopiec ma 15 lat. Byłem 2 doby u niego w organizacji. Tam członkowie to same dzieci i się kłócą o byle co. Tam jest sam kwas. Powtarzam i będę powtarzał że rockstar games stworzył te grę dla osób pełnoletnich a nie dla dzieci !!!! ja nie wiem kolego jesteś niedoinformowany średnia wieku u nas do około 21 lat, według ciebie kwas to gdy dwie osoby posprzeczają się i po dwóch zdaniach jest spokój nic nie było w ciebie skierowane to ty zacząłeś nas wyzywać i wtrącać sie w kłótnie (po za tym plusuje repa bo zasłużyłeś) 1
Sykodens Napisano 14 Grudnia 2023 Napisano 14 Grudnia 2023 Ja nikogo nie wyzywał tylko wasza org to sama patologia. Zbliża się semestr to zacznijcie poprawiać oceny a nie ze mną w dyskusje wchodzić
Sykodens Napisano 14 Grudnia 2023 Napisano 14 Grudnia 2023 5 minut temu, zhao napisał: ja nie wiem kolego jesteś niedoinformowany średnia wieku u nas do około 21 lat, według ciebie kwas to gdy dwie osoby posprzeczają się i po dwóch zdaniach jest spokój nic nie było w ciebie skierowane to ty zacząłeś nas wyzywać i wtrącać sie w kłótnie (po za tym plusuje repa bo zasłużyłeś) Według opini graczy to wy jesteście najgorszą organizacją. Sami sobie to stworzyliście. Wiek i brak rozumu idą tutaj w parze 1
zhao Napisano 14 Grudnia 2023 Napisano 14 Grudnia 2023 4 minuty temu, Sykodens napisał: Ja nikogo nie wyzywał tylko wasza org to sama patologia. Zbliża się semestr to zacznijcie poprawiać oceny a nie ze mną w dyskusje wchodzić sądząc po twoim zachowaniu to bardziej ty powinieneś poprawiać oceny z polskiego, ja osobiście mam 22 lata (od stycznia 23) pracuje i mieszkam sam więc raczej nie musze poprawiać ocen ale dzięki za pomłodzenie :>>
zhao Napisano 14 Grudnia 2023 Napisano 14 Grudnia 2023 a skąd możesz wiedzieć o naszym wieku czy braku rozumu skoro byłeś u nas cytując:"dwie doby" 1
Kuba666 Napisano 15 Grudnia 2023 Napisano 15 Grudnia 2023 8 godzin temu, Sykodens napisał: Dziecko ma kłopoty w domu i szuka odreagowania. Chłopiec ma 15 lat. Byłem 2 doby u niego w organizacji. Tam członkowie to same dzieci i się kłócą o byle co. Tam jest sam kwas. Powtarzam i będę powtarzał że rockstar games stworzył te grę dla osób pełnoletnich a nie dla dzieci !!!! Stary, pierwsza sprawa byłeś „2 doby” w tej organizacji i jesteś w stanie stwierdzić w jakim wieku jest każdy po kolei. Druga sprawa, większość osób jest już po 18 roku życia, zarabia na siebie, i nie mieszka u mamusi. 3 sprawa, to że ludzie się tu dla jaj powyzywają nie oznacza że w organizacji są kwasy. Wyjdź chłopaku z domu, znajdź sobie jakieś zajęcie, znajomych czy coś, bo jak narazie to zachowanie dziecka widzę tylko i wyłącznie u ciebie (panie dorosły) Pozdrawiam cieplutko z rodzinką😊 1
Kuba666 Napisano 15 Grudnia 2023 Napisano 15 Grudnia 2023 8 godzin temu, Sykodens napisał: Ja nikogo nie wyzywał tylko wasza org to sama patologia. Zbliża się semestr to zacznijcie poprawiać oceny a nie ze mną w dyskusje wchodzić Na nagraniu widnieje co innego, pomijając fakt że podczas jednego zdania powiedziałeś 3 razy cytuje „kurwa”. Radzę się zastanowić kto tutaj zachowuje się jak patologia. 1
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 16 Grudnia 2023 Junior Administrator Napisano 16 Grudnia 2023 Gracz @Sykodens zostanie ukarany karą za Toksyczność na VCSkargę zamykam i przenoszę do archiwum
Rekomendowane odpowiedzi