Skocz do zawartości

Apelacja o unban

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Michael98

Nick osoby nakładającej kare: WolnoLukasz

Powód nałożenia kary: obraza administracji

Krótki opis sytuacji: a więc tak robiłem sobie wyścig i na czacie mój ziomek odpalił się do innego gracza w mało stosowny sposób bo tamten gracz bez powodu zaczął utrudniać innym grę i zabijał bez powodu gracza wykonującego pracę, przez co mój ziomek dostał nagle muta i później bana bez żadnego upomnienia, więc na czacie po prostu  napisałem że ktoś ma kija w dupie, nie mówiąc nawet konkretnie kto i bez upomnienia dostałem bana.

Dowody: nie mam ss tego co napisałem ale dołączam ss bana

Coś od siebie: Ja rozumiem że to nie było miłe co napisałem ale jeśli ktoś aż tak bardzo poczuwa się z władzą nie powinien na żadnym serwerze pełnić funkcji administratora bo po pierwsze patrząc na taryfikator kar podciągając to pod wulgaryzmy powinienem dostać muta a nie bana bez sensownego wyjaśnienia za co jest ten ban, to tak samo jakbym ja jako funkcjonariusz policji dawał mandat komuś bo ma krzywą twarz albo ma zeza. Proszę o rozpatrzenie mojej apelacji to była pierwsza jakakolwiek  kara dla mnie na tym serwerze i nigdy nie było ze mną żadnych problemów. Chcę móc dalej grać na tym serwrze bo gram od dawna i lubię spędzać wolny czas na nim. 

ban.png.a26bbf95e7bfb1a7b74671d84c87e966.png

Edytowane przez Michael98
  • Like 2
  • Junior Administrator
Napisano

Zacznijmy od tego gdzie tu widzisz wulgaryzm?
 image.png
Wydaje mi się, że jest to bardziej obraza administracji. Nieważne czy to ja czy nie ja, jest to nadal obraza. Czy przez to, że dałem ci karę poprzez taryfikator (obraza administracji - 2 miesiące) poczuwam się do władzy? Upomnienie jedne przed karą, dostają nowi gracze z przysłowiowym listkiem, którzy wchodząc na serwer mogą nie znać jeszcze całego regulaminu, na który trzeba ich nakierować, a tak jak ty mówisz że grasz tu od dawna to nie muszę chyba przypominać regulaminu. 
Na ten moment apelację odrzucam, spróbuj jeszcze raz napisać, jak przemyślisz cały obraz sytuacji i zobaczysz jednak swoją winę, a nie tylko moją :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...