2314 Napisano 8 Listopada 2023 Napisano 8 Listopada 2023 Nick: Sepetru Nick osoby nakładającej kare:Beezy18 Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: dostałem bana chyba nie jestem pewien bo pokazuje mi to jako ostrzeżenie omijąc to byłem podirytowany po sytuacji która się wydarzyła pomagałem koledze w ucieczce przed policja potem rudy zaczął mnie gonić podjechałem pod komisariat obok kanału i tam zgarnął mnie gracz wsiadłem do niego mimo tego że byłem skuty chyba i on zawiózł mnie na doki po czym poinformował mnie że po 10 min czy iluś tam będę mógł rejoinąć. Nie mineła prawdopodbnie wystarcząjąca ilość czasu i po sprawdzeniu komisu z tym kolegą wchodze na forum i wyrażam swoją irytacje. Dowody: Coś od siebie: Mam nadzieje że skarga zostanie rozpatrzona pozytywnie dodam że to pierwsza taka moja większa kara wykazuje skruche i moge przeprosic administracje jak i policje na tym serwerze pozdrawiam to wszystko z mojej strony
Administrator Beezy Napisano 13 Listopada 2023 Administrator Napisano 13 Listopada 2023 Mam nadzieję, że więcej się to nie powtórzy. Odbanowany.
Rekomendowane odpowiedzi