Asperek Napisano 13 Maja 2019 Napisano 13 Maja 2019 Data i godzina zdarzenia: 13.05.2019 - godzina ok. 18 Nick oskarżającego: Asperek Nick oskarżonego: FoxiasS Powód napisania skargi: Dzisiaj dostałem informacje od kolegi iż gracz o nicku FoxiasS, wyzywał moją osobę na chacie. Było to o godzinie około 18:00. Niestety żadnych dowodów nie mam, bo tak jak piszę - poinformował mnie o tym kolega, a oczywiście nie życzę sobie aby ktoś mnie obrażał. Administracja ma wszystko w logach, więc proszę o sprawdzenie i jeżeli to jest prawdą - ukaranie gracza. Dowody w postaci logów lub screenshotów: ---
Asperek Napisano 13 Maja 2019 Autor Napisano 13 Maja 2019 1 godzinę temu, MewaKruKru napisał: nie ma dowodów do odrzucenia. Po to są logi, żeby to sprawdzić. :-)
MewaKruKru Napisano 13 Maja 2019 Napisano 13 Maja 2019 16 minut temu, Asperek napisał: Po to są logi, żeby to sprawdzić. :-) Przepraszam za moją mało cenną wypowiedz.
Developer/owner proklin Napisano 12 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 12 Czerwca 2019 Biorąc pod uwagę ilość czasu, jaką potrzebowałem aby znaleźć chwile na rozpatrzenie skarg stwierdzam, że jest to zdecydowanie zbyt mała szkodliwość czynu aby przekopywać logi i szukać, czy ktoś powiedział o Tobie coś złego, gdy w kolejce czekają rzeczy zdecydowanie ważniejsze. Mogłeś poprosić kolegę o screeny aby trochę uprościć tą sytuację. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi