pasniak011 Napisano 3 Listopada 2023 Napisano 3 Listopada 2023 Data i godzina zdarzenia: 16:58 03.11.2023r. Nick oskarżającego: @pasniak011 Nick oskarżonego: @uczek Powód napisania skargi: Gracz był skuty, RudyGamePlay wykonywał czynności na sluzbie. Uczek zaczął strzelać gdy był skuty i mnie zabił. Jest to bugowanie dm'a przy zakuciu. Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://clipchamp.com/watch/u8DODe78tvc 1
pasniak011 Napisano 3 Listopada 2023 Autor Napisano 3 Listopada 2023 gracz poinformowany o skardze 1 1
uczek Napisano 3 Listopada 2023 Napisano 3 Listopada 2023 No dzień dobry! Sytuacja jak najbardziej karygodna, nie spodziewałem się takiego obrotu spraw. W pełni nieświadomie popełniłem ów występek. Rozstrzelanie nastąpiło pod wpływem emocji i lekkiego poddenerwowania, które świadomie chłopaki wywołaliście. Oczywiście nie jest to w żadnym stopniu linia obrony, bo z tego co widzę, w taryfikatorze kar pozycja "Bugowanie DM" jest uwzględniona. Myślałem, że pisanie o tym to taki straszak. Nie miałem pojęcia, że będąc zakutym jestem w stanie strzelać i puściłem kilka kulek. Nierozsądne zachowanie, ale nie uważam, że jest to jakiś wielki powód do pisania skarg itp. Raczej wystarczyłby tylko report i rozmowa z supportem. A właściwie wystarczyła mi wiadomość, którą od razu napisaliście. Na swoją obronę mam to, że rzucać się nie rzucałem, a na chacie byłem cały czas miły i spokojny. Pozdrawiam
Junior Administrator Stasiowee Napisano 5 Listopada 2023 Junior Administrator Napisano 5 Listopada 2023 @uczek zostanie ukarany za bugowanie DM zgodnie z taryfikatorem kar. Próba ucieczki zaprezentowanym sposobem nie jest dobrym pomysłem.
Rekomendowane odpowiedzi