Skocz do zawartości

Skarga na ANK3R

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 12,05.2019 / 16:59

Nick oskarżającego: Dejwf

Nick oskarżonego: ANK3R

Powód napisania skargi: OSZUKANIE PODCZASZ TRADE  Zostałem oszukany na giełdzie. jak? A otóż gdy asterope 2.2 wystawiłem na giełdzie. Czekałem 1 dzień z godziny na godzinę schodziłem z ceny. Aż podszedł ANK3R powiedział wezmę za 15 k. A ja się zgodziłem ponieważ auto nie schodziło a pieniędzy potrzebowałem.Ja ucieszony podwierdziłem trade ale na początku dał 1500 k a ja czekałem aż zmieni na 15 k zmienił ja szybko dałem auto (asterope 2.2) szybko potwierdziłem bo zadowolony a on w ostatniej chwili zmienił na 1500 k i szybko wsiadł do auto i uciekł. Moje dowody nie są jakieś najlepsze. Ponieważ mam tyko sceerna z ostatnich trade i finansów.Mam dowód 2 czyli poparcie kolegów.Bo gdy on pojechał sobie tym autem to tak się załamałem i na discordzie zacząłem się drzeć z nerwów jak mogłem się tak oszukać .Screen umieszczam poniżej chodzi mi tam o ANK3RA naprawdę wiem że te dowody nie są silne ale można też sprawdzić jego garaż i że dziś robiliśmy trade. Proszę o wyrozumiałość i pomoc. imageproxy.php?img=&key=c58096a56fa8ca99imageproxy.php?img=&key=c58096a56fa8ca99

imageproxy.php?img=&key=c58096a56fa8ca99imageproxy.php?img=&key=c58096a56fa8ca99

Edytowane przez Dejwff
  • Haha 1
  • Sad 1
  • Developer/owner
Napisano

Gracz @ANK3R został zbanowany na 2 lata za oszustwa handlowe.

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...