Tomeko_XD Napisano 19 Października 2023 Napisano 19 Października 2023 Nick: Tomeko_XD Nick osoby nakładającej kare: Beezy Powód nałożenia kary: Liczne Kary i Brak Poprawy Krótki opis sytuacji: Było to w dniu licytacji pojazdów w sierpniu dokładnie 19, postanowiłem wjechać na scenę motocyklem, tam gdzie się to wszystko odbywało i przejechać motocyklem po innych graczach dosłownie obok sceny, nie wiem czy potrąciłem kogoś jak tak to przepraszam, i dostałem tam prawko kat. A za odwalanie pojazdem czy jakoś tak i po chwili gdy wszedłem na ekran gry to mnie rozłączyło z serwera, myślałem że z internetem mi się coś działo a okazało się, że dostałem właśnie tego bana ... Dowody: (chyba to się dawało nie?) Coś od siebie: Pisze PONOWNY raz apelację ponieważ wcześniejsze zostały odrzucone i myślę, że ta apelacja już będzie z wynikiem pozytywnym. Bo no nie ukrywam, że chciałbym wrócić na serwer, bo jest nudno grać w te same inne gry ciągle. Obięcuję mega poprawę na serwerze itp. itd. I kolejny i może już ostatni raz przepraszam za to co się działo przeze mnie w rozgrywce na serwerze, więc przepraszam CAŁĄ Administracje oraz wszystkich graczy za to co robiłem itp. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego coś pozytywnego bo na serwerze grało się przyjemnie, lecz no zdarzały się takie sytuację, że to mnie taranowali itd. ale nie chce wymieniać nazw kto to był kiedy i gdzie bo nie ma sensu, jeszcze raz przepraszam wszystkich i zależy o której porze to czytacie to życzę wam miłego dnia / spokojnej nocy, pozdrawiam was i do zobaczenia na serwerze elo! 🫡 1 3 1
Tomeko_XD Napisano 19 Października 2023 Autor Napisano 19 Października 2023 Zapomniałem dodać, tutaj dwa linki do poprzednich apelacji.
Administrator Beezy Napisano 23 Października 2023 Administrator Napisano 23 Października 2023 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: prace społeczne***: 50k przez miesiąc na holowniku poprawa zachowania, powrót do odwalania skutkować będzie banem permanentnym ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1 1
Tomeko_XD Napisano 23 Października 2023 Autor Napisano 23 Października 2023 jeżeli jest możliwość trochę zmniejszenia prac społecznych albo wydłużenie troche czasu, to wtedy mogę zaakceptować te warunki. Bo teraz to nauka i te sprawy więc nie siedziałbym bardzo długo na serwerze by robić prace społeczne. Z góry dziękuje 1
Tomeko_XD Napisano 23 Października 2023 Autor Napisano 23 Października 2023 Ymm, przemyślałem i jednak akceptuje warunki. 🙂 1
Administrator Beezy Napisano 24 Października 2023 Administrator Napisano 24 Października 2023 Ban zdjęty, prace społeczne nałożone. Możesz wrócić na serwer. 1 1 1
Rekomendowane odpowiedzi