Skocz do zawartości

Tomeko_XD ukarany przez Beezy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Tomeko_XD

Nick osoby nakładającej kare: Beezy

Powód nałożenia kary: Liczne Kary i Brak Poprawy

Krótki opis sytuacji: Było to w dniu licytacji pojazdów w sierpniu dokładnie 19, postanowiłem wjechać na scenę motocyklem, tam gdzie się to wszystko odbywało i przejechać  motocyklem po innych graczach dosłownie obok sceny, nie wiem czy potrąciłem kogoś jak tak to przepraszam, i dostałem tam prawko kat. A za odwalanie pojazdem czy jakoś tak i po chwili gdy wszedłem na ekran gry to mnie rozłączyło z serwera, myślałem że z internetem mi się coś działo a okazało się, że dostałem właśnie tego bana ...

Dowody: image.png.dc73efe04574ac30614bbb6d5f46fe53.pngimage.png(chyba to się dawało nie?)

Coś od siebie: Pisze PONOWNY raz apelację ponieważ wcześniejsze zostały odrzucone i myślę, że ta apelacja już będzie z wynikiem pozytywnym. Bo no nie ukrywam, że chciałbym wrócić na serwer, bo jest nudno grać w te same inne gry ciągle. Obięcuję mega poprawę na serwerze itp. itd. I kolejny i może już ostatni raz przepraszam za to co się działo przeze mnie w rozgrywce na serwerze, więc przepraszam CAŁĄ Administracje oraz wszystkich graczy za to co robiłem itp. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego coś pozytywnego bo na serwerze grało się przyjemnie, lecz no zdarzały się takie sytuację, że to mnie taranowali itd. ale nie chce wymieniać nazw kto to był kiedy i gdzie bo nie ma sensu, jeszcze raz przepraszam wszystkich i zależy o której porze to czytacie to życzę wam miłego dnia / spokojnej nocy, pozdrawiam was i do zobaczenia na serwerze elo! 🫡

• Haha 1
  • Jestem za 3
  • Jestem przeciw 1
Napisano

Zapomniałem dodać, tutaj dwa linki do poprzednich apelacji.

• Administrator
Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• prace społeczne***: 50k przez miesiąc na holowniku
  • poprawa zachowania, powrót do odwalania skutkować będzie banem permanentnym

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• Jestem za 1
  • Jestem przeciw 1
Napisano

jeżeli jest możliwość trochę zmniejszenia prac społecznych albo wydłużenie troche czasu, to wtedy mogę zaakceptować te warunki. Bo teraz to nauka i te sprawy więc nie siedziałbym bardzo długo na serwerze by robić prace społeczne. Z góry dziękuje

• Haha 1
  • Administrator
Napisano

Ban zdjęty, prace społeczne nałożone.

Możesz wrócić na serwer.

• Thanks 1
  • Jestem za 1
  • Jestem przeciw 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...