JayMay Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 Witam, Mam problem kupiłem nieruchomość nr 1741, robiłem to pierwszy raz, zobaczyłem że mogę do mieszkania dokupić garaż, niestety trochę przypadkiem przez pomyłkę umieściłem znacznik garażu przed wejściem do mieszkania. nie mogę otworzyć okna zarządzania nieruchomością bo gdy stoję przed drzwiami i naciskam E wrzuca mnie do garażu. W związku z tym mam pytanie do administracji czy jest szansa przeniesienia znacznika, ewentualnie usunięcia garażu z nieruchomości (moja strata, za głupotę się płaci) Przypomnę że chodzi o nieruchomość 1741 (to chyba zachodnie vinewood) Z góry dziękuje za odpowiedź.
Guziol542 Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 Wystarczy napisać reporta na serwerze i ktoś z administracji pojawi się i przestawi znacznik garażu.
JayMay Posted October 16, 2023 Author Posted October 16, 2023 32 minuty temu, Guziol542 napisał: Wystarczy napisać reporta na serwerze i ktoś z administracji pojawi się i przestawi znacznik garażu. dzięki
Recommended Posts