Andriu Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 (edited) Witam , chciałem zgłosić problem z depozytem i jednocześnie prosi o pomoc. Od wczoraj czyli 11.05.2019 nie mogę otwierać depozytu , na początku myślałem że problemy z netem lub zwykły relog wystarczą więc doczekałem do dziś ale niestety problem nadal istnieje . Oczywiście będę nadal próbować wyłączać i włączać grę ale robiłem to już wielokrotnie i nadal nic. Podchodząc do blipa ukazuje mi się tylko ekwpipunek , natomiast sam depozyt nie , jedyne co mi przychodzi do głowy to wczoraj akurat skupowałem od ludzi wiele FLbox , miałem icch koło 300 ale po całym skupie wsadzając i wyiągając do otwierania to wszystko działało sprawnie aż w pewnym momencie już nie mogłem wejść do depo. Mam tu na myśli że działało sprawnie już mając te koło 300 flbox dopiero kiedy je wyciągałem sobie po 30 i tak pare razy to przestało działać Proszę o pomocc Edited May 12, 2019 by Andriu
mateuszig Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 (edited) a gdzie ten depozyt jest XD? Edited May 12, 2019 by mateuszig
Herwi Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 Problem z depozytem jest nam znany, występuje w momencie posiadania dużej ilości przedmiotów. Pracuje już nad poprawką, ale życie prywatne mi nie pozwala jej ukończyć. Przepraszam za niedogodności z tego wynikające i informuję, że błąd zostanie poprawiony w ciągu kilku najbliższych dni.
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Problem już nie występuje. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts