Skocz do zawartości

Skarga na HuanPablito, Darknes0968

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 17:17 03.10.2023

Nick oskarżającego:Enemy5

Nick oskarżonego: @HuanPablito @Darknes0968

Powód napisania skargi: Celowe utrudnianie rozgrywki, wjechałem na stanowisko Darknes0968 po chwili zszedł nagle ze stanowiska mecha, lecz gdy wjechałem na stanowisko HuanPablito to zrobił on celowo cl tym samym nie spełnił swojego zadania na mechaniku. Mam nadzieję że oponenci zostaną ukarani 

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

https://streamable.com/vr6usx

image.thumb.png.3fef2466ddbeef32550944eb30b46f6e.pngimage.thumb.png.b867ffa1901bf3a2d6d6bad747fe2b15.png

Edytowane przez Enemy5
Napisano

Witam, 

Ogólnie rzecz biorąc to Twoje skargi zaczynają się robić żenujące - mam dzisiaj problemy z internetem więc czasami mnie wyrzuca co mogą potwierdzić wszystkie chłopaki, z którymi siedzę na dc. To moja ostatnia odpowiedź w tych jego "koperkowych aferkach" - niech se sam prowadzi batalię w swojej głowie, że każdy mu utrudnia życie na tym serwerze. 

Osoby do potwierdzenia
@BONIO
@Difult
@emes
@Hanezis

Chciałbym pozdrowić, ale nie pozdrawiam. 

Napisano (edytowane)

Witam, ogólnie to chciałem napomknąć że nie wiesz jaką miałem wtedy sytuacje mogłem iść na z/w więc nie chcąc afczyć na mechu wszedłem ze stano także twoja skarga jest bezsensowna, poza ty gdzie masz napisane że musze zostać do ostatniego klienta, chciałem zejść ze stano więc zszedłem :) Nie Pozdrawiam. Tak a propo to za co chciałeś naprawić pojazd skoro na vodzie masz 0$?

Edytowane przez Darknes0968
Napisano
Teraz, HuanPablito napisał:

Witam, 

Ogólnie rzecz biorąc to Twoje skargi zaczynają się robić żenujące - mam dzisiaj problemy z internetem więc czasami mnie wyrzuca co mogą potwierdzić wszystkie chłopaki, z którymi siedzę na dc. To moja ostatnia odpowiedź w tych jego "koperkowych aferkach" - niech se sam prowadzi batalię w swojej głowie, że każdy mu utrudnia życie na tym serwerze. 

Osoby do potwierdzenia
@BONIO
@Difult
@emes
@Hanezis

problem z internetem? a po chwili byłeś na serwie xD

Napisano
3 minuty temu, HuanPablito napisał:

Witam, 

Osoby do potwierdzenia
@BONIO
@Difult
@emes
@Hanezis

koledzy to nie dowód 😂

Napisano
3 minuty temu, Enemy5 napisał:

koledzy to nie dowód 😂

Ja jestem kolegą i potwierdzam.

Napisano (edytowane)

@Enemy5nie widzę tutaj celowego utrudniania rozgrywki a bardziej zejście i napisanie przez @Darknes0968 witam / dowidzenia. Co do @HuanPablitonie wiem, czy dostał Crasha, czy nie.

Uważam ze zejście z Mecha i nienaprawienie komuś auta jest słabe, ale nie lamie tym żadnego regulaminu.

Tak więc Skargę zamykam i przenoszę do archiwum.

Edytowane przez Queen
  • Like 2
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...