Enemy5 Napisano 3 Października 2023 Napisano 3 Października 2023 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 17:17 03.10.2023 Nick oskarżającego:Enemy5 Nick oskarżonego: @HuanPablito @Darknes0968 Powód napisania skargi: Celowe utrudnianie rozgrywki, wjechałem na stanowisko Darknes0968 po chwili zszedł nagle ze stanowiska mecha, lecz gdy wjechałem na stanowisko HuanPablito to zrobił on celowo cl tym samym nie spełnił swojego zadania na mechaniku. Mam nadzieję że oponenci zostaną ukarani Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://streamable.com/vr6usx Edytowane 3 Października 2023 przez Enemy5
HuanPablito Napisano 3 Października 2023 Napisano 3 Października 2023 Witam, Ogólnie rzecz biorąc to Twoje skargi zaczynają się robić żenujące - mam dzisiaj problemy z internetem więc czasami mnie wyrzuca co mogą potwierdzić wszystkie chłopaki, z którymi siedzę na dc. To moja ostatnia odpowiedź w tych jego "koperkowych aferkach" - niech se sam prowadzi batalię w swojej głowie, że każdy mu utrudnia życie na tym serwerze. Osoby do potwierdzenia@BONIO@Difult@emes@Hanezis Chciałbym pozdrowić, ale nie pozdrawiam.
Darknes0968 Napisano 3 Października 2023 Napisano 3 Października 2023 (edytowane) Witam, ogólnie to chciałem napomknąć że nie wiesz jaką miałem wtedy sytuacje mogłem iść na z/w więc nie chcąc afczyć na mechu wszedłem ze stano także twoja skarga jest bezsensowna, poza ty gdzie masz napisane że musze zostać do ostatniego klienta, chciałem zejść ze stano więc zszedłem Nie Pozdrawiam. Tak a propo to za co chciałeś naprawić pojazd skoro na vodzie masz 0$? Edytowane 3 Października 2023 przez Darknes0968
Enemy5 Napisano 3 Października 2023 Autor Napisano 3 Października 2023 Teraz, HuanPablito napisał: Witam, Ogólnie rzecz biorąc to Twoje skargi zaczynają się robić żenujące - mam dzisiaj problemy z internetem więc czasami mnie wyrzuca co mogą potwierdzić wszystkie chłopaki, z którymi siedzę na dc. To moja ostatnia odpowiedź w tych jego "koperkowych aferkach" - niech se sam prowadzi batalię w swojej głowie, że każdy mu utrudnia życie na tym serwerze. Osoby do potwierdzenia@BONIO@Difult@emes@Hanezis Chciałbym pozdrowić, ale nie pozdrawiam. problem z internetem? a po chwili byłeś na serwie xD
Enemy5 Napisano 3 Października 2023 Autor Napisano 3 Października 2023 wrzucam kolejny dowód https://streamable.com/pvdo07 potwierdzający moje zdanie 1 minutę temu, Enemy5 napisał: problem z internetem? a po chwili byłeś na serwie xD
Enemy5 Napisano 3 Października 2023 Autor Napisano 3 Października 2023 3 minuty temu, HuanPablito napisał: Witam, Ogólnie rzecz biorąc to Twoje skargi zaczynają się robić żenujące - mam dzisiaj problemy z internetem więc czasami mnie wyrzuca co mogą potwierdzić wszystkie chłopaki, z którymi siedzę na dc. To moja ostatnia odpowiedź w tych jego "koperkowych aferkach" - niech se sam prowadzi batalię w swojej głowie, że każdy mu utrudnia życie na tym serwerze. Osoby do potwierdzenia@BONIO@Difult@emes@Hanezis Chciałbym pozdrowić, ale nie pozdrawiam. koledzy to nie dowód 😂
Hanezis Napisano 3 Października 2023 Napisano 3 Października 2023 3 minuty temu, Enemy5 napisał: koledzy to nie dowód 😂 Ja jestem kolegą i potwierdzam.
Queen Napisano 3 Października 2023 Napisano 3 Października 2023 (edytowane) @Enemy5nie widzę tutaj celowego utrudniania rozgrywki a bardziej zejście i napisanie przez @Darknes0968 witam / dowidzenia. Co do @HuanPablitonie wiem, czy dostał Crasha, czy nie. Uważam ze zejście z Mecha i nienaprawienie komuś auta jest słabe, ale nie lamie tym żadnego regulaminu. Tak więc Skargę zamykam i przenoszę do archiwum. Edytowane 3 Października 2023 przez Queen 2 1
Rekomendowane odpowiedzi