Skocz do zawartości

Major2006 ukarany przez KuBsOn7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: major2006

Nick osoby nakładającej kare: @KuBsOn7

Powód nałożenia kary: prowokacja LSPD

Krótki opis sytuacji: Sprawa wygląda tak że rozmawiałem sobie z moimi kolegami z LSPD podczas mierzenia prędkości, wyglądało to tak że po prostu gadaliśmy i nikt się do mnie nie przyczepiał ani nie zakuwał za utrudnianie pracy. Po czym dostaje Warna za utrudnianie pracy LSPD. Ja zdenerwowany podczas odjezdzania strzelam im w oponę ponieważ jeden funkcjonariusz miał włączony tryb DM, a więc po przestrzeleniu opony oni zaczęli odjeżdżać to ja zacząłem desent na pojazd przebijając mu kolejne opony. Po czym dostałem bana z powodem utrudnianie pracy LSPD.

Dowody: bana mam 

Coś od siebie: Według mnie jak funkcjonariusze mnie po pierwsze nie zakuwali ani nie prosili mnie abym odjechał to nie powinno być to tak surowo traktowane, dodając tylko to że strzelanie to już druga sprawa ponieważ jak ktoś ma włączony dm to jego sprawa i można do niego wtedy strzelać. To jak by ktoś strzelał do kuriera i dostał by bana za utrudnianie rozgrywki . Myślę że na przyszłość pan funkcjonariusz LSPD powinien porozmawiać jak człowiek, lecz to już nie moja sprawa.

• Jestem za 3
  • KuBsOn7 zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...