Skocz do zawartości

ImHappy ukarany przez WolnoLukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: ImHappy

Nick osoby nakładającej kare: WolnoLukasz

Powód nałożenia kary: Rozdawanie majątku, reklama serwera

Krótki opis sytuacji: Kierując się negatywnymi emocjami postanowiłem rozdać swój majątek oraz reklamować inny serwer.

Dowody: Brak

Coś od siebie: Szanowna Administracja Serwera Fivelife,

Chciałbym złożyć apelację w sprawie mojego bana na Waszym serwerze. Rozumiem, że naruszyłem regulamin, reklamując inny serwer oraz rozdając majątek, i chciałbym przeprosić za te działania. Jednakże, chciałbym wyjaśnić swoje intencje oraz prosić o drugą szansę.

Pierwszą kwestią, którą chciałbym podkreślić, jest fakt, że reklama innego serwera była jednorazowym i niezamierzonym działaniem. Nie miałem zamiaru szkodzić Waszemu serwerowi ani prowadzić użytkowników do konkurencyjnej społeczności. Był to niefortunny błąd, który popełniłem w jednym z momentów nieprzemyślanych decyzji.

Drugą kwestią jest rozdawanie majątku. Chociaż rozumiem, że może to być uważane za nielojalne wobec gospodarki serwera, to moje intencje były dobre. Chciałem pomóc nowym graczom w rozpoczęciu rozgrywki i zyskaniu pewnej przewagi, aby szybciej mogli cieszyć się rozgrywką. Zrozumiałem, że to działanie może wprowadzać zakłócenia, i jestem gotów przestrzegać wszelkich zasad ekonomicznych na serwerze.

Przepraszam za wszelkie zamieszanie i problemy, które mogłem spowodować moimi działaniami. Teraz rozumiem, jak ważne jest przestrzeganie regulaminu serwera i jestem gotów nauczyć się na własnych błędach. Proszę o rozważenie mojej apelacji i możliwości przywrócenia mi dostępu do serwera Fivelife.

Obiecuję, że będę bardziej ostrożny i przestrzegał regulaminu serwera w przyszłości. Mam nadzieję, że da się znaleźć kompromis w tej sprawie i będę mógł wrócić na serwer, by cieszyć się rozgrywką z innymi graczami.

Dziękuję za uwzględnienie mojej apelacji i za poświęcony czas na rozważenie mojej sytuacji. Jestem gotów odpowiedzieć na wszelkie pytania lub dostarczyć dodatkowe informacje, jeśli będzie to konieczne.

Wstawiam za ImHappy, nie odpowiadam za treść apelacji.

• Administrator
Napisano

Jak czytam o tym, że nie miałeś zamiaru prowadzić innych graczy do konkurencyjnej społeczności oraz rozdawałeś majątek z chęci pomocy nowym graczom, to śmiać mi się chcę. Rozdawałeś kasę w donejtach losowym graczom pisząc, że nie ma sensu tu grać i na konkurencji jest lepiej. A w apelacji przedstawiasz siebie jako Robin Hooda…

Zapomniałeś również wspomnieć o:

- okradaniu innych kont

- handlu majątkiem

- odwalaniu w raportach oraz na forum.

- obrazie administracji na forum

Z tego powodu pozwoliłem sobie zmienić powód oraz długość bana, żeby na przyszłość nie było niedomówień.

Nie potrzebujemy takich graczy, nie zostaniesz tutaj odbanownay.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...