Skocz do zawartości

Dzemiasty ukarany przez Norcio_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Dzemiasty

Nick osoby nakładającej kare: Norcio_PL

Powód nałożenia kary: Włamania na konta

Krótki opis sytuacji: 

Rozumiem, że moje zachowanie było nieodpowiednie i niestosowne, a wykorzystanie bazy danych od kolegi stanowiło nieuzasadnioną pokusę szybkiego zarobku. Teraz, po głębszym zastanowieniu się nad własnym postępowaniem, widzę, jakie to było krzywdzące i nieodpowiednie. Obiecuję, że takie działania nie będą miały miejsca w przyszłości.

Dowody: brak

Coś od siebie: 

Szanowna Administracjo Five Life oraz Społeczności Serwera, Chciałbym wyrazić moje głębokie przeprosiny za moje złe działanie na serwerze. Rozumiem, że moje zachowanie było nieodpowiednie i naruszyło zasady obowiązujące na tym serwerze. Jest mi niezmiernie przykro, że moje postępowanie spowodowało kłopoty dla innych graczy oraz dla samej społeczności. Rozumiem, że na serwerze panują pewne zasady, których należy przestrzegać, aby zapewnić wszystkim miłą atmosferę gry. Zobowiązuję się do przyswojenia sobie tych zasad i do ich ścisłego przestrzegania w przyszłości. Obiecuje, że będę bardziej rozważny i odpowiedzialny w moich działaniach. Jestem gotów odpowiedzieć na każde pytania jak i przyjąć każdą karę.

• Jestem przeciw 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Na serwerze nie tolerujemy włamań na konta innych graczy. Na ten moment nie zostaniesz odbanowany, zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...