davidrag Napisano 27 Września 2023 Napisano 27 Września 2023 (edytowane) Cytat Nick: @davidrag Nick osoby nakładającej kare: @Beezy Powód nałożenia kary: Przyjmowanie majątku Krótki opis sytuacji: Przyjąłem 3 auta od jakiegoś gościa który włamał się na konta innych graczy. Dowody: --- Coś od siebie: Witam, ogólnie słabo wyszło z ta cala sytuacja, poleciało sporo banów, ale fajnie byłoby wrócić na serwer, mam około 500h na serwerze, szkoda byłoby to stracić. Na banie jestem już jakieś 3 miesiące, a nałożony został do 2036roku. Jedyne co mogę teraz zrobić to przeprosić i zapewnić ze z mojej strony nie powtórzy się już nigdy podobna sytuacja. Pozdrawiam davidrag. Edytowane 27 Września 2023 przez davidrag 4 1
Administrator Beezy Napisano 3 Października 2023 Administrator Napisano 3 Października 2023 Świadomie i z pełną premedytacją wraz z kolegami okradłeś kilka kont z aut, gotówki oraz przedmiotów. Nie potrafisz się nawet do tego przyznać i wciskasz coś o przyjęciu trzech aut od jednego gracza, a lista Twoich łupów jest dużo, dużo dłuższa. Jedyne z czym się zgadzam to fakt, że podobna sytuacja już się z Twojej strony nie powtórzy. Nie zostaniesz odbanowany.
Rekomendowane odpowiedzi