SE1NU Napisano 24 Września 2023 Napisano 24 Września 2023 Nick: SE1NU Nick osoby nakładającej kare: @Beezy Powód nałożenia kary: Włamania na konta. Krótki opis sytuacji: Był spory wyciek haseł i postanowiłem posprawdzać sobie co ludzie mają na kontach tym samym okradająć ich. Dowody: Coś od siebie: Po dłuższym czasie przerwy od serwera zrozumiałem swoje błędy i wziąłem to za lekcję pokory i danie mi szansy na poprawę oraz lepsze zrozumienie swojego wpływu na niszczenie gospodarki oraz okradaniu graczy. Pragnę również jasno wyrazić, że nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, a jedyne co mi pozostaje to wyrazić swoją skruchę i przeprosić każdego gracza za swoje czyny. Apeluję do ciebie @Beezy o rozpatrzenie apelacji z wyrozumiałością i danie mi szansy na powrót do gry, ponieważ to stamtąd pamiętam niezapomniane chwilę, które spędziłem z znajomymi. Obiecuję, że będę bardziej uważny w swoich czynach i postępowaniu. Za zrozumienie i możliwość powrotu do gry serdecznie dziękuję. 5
Administrator Beezy Napisano 27 Września 2023 Administrator Napisano 27 Września 2023 Nie potrzebujemy na serwerze osób, którzy nie potrafią uszanować naszej społeczności. Apelacja odrzucona. 4
Rekomendowane odpowiedzi