GreenZone199 Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Witam. W dniu dzisiejszym chciałem wrócić sobie na serwer pograć, niestety zapomniałem hasło więc zresetowałem sobie tak jak i poprzednimi razy jak zapominałem. Tym razem jak wszedłem na serwer okazało się, że musze rozpoczynać gre od nowa a nie ukrywam ze nie chciałbym zeby tak sie stało z prostego powodu... kilka set godzin stracic raczej nikt by nie chciał. Nick z jakim grałem ostatni raz jak wchodziłem na serwer to YanneQ
Agent007 Posted September 21, 2023 Posted September 21, 2023 Godzinę temu, GreenZone199 napisał: Witam. W dniu dzisiejszym chciałem wrócić sobie na serwer pograć, niestety zapomniałem hasło więc zresetowałem sobie tak jak i poprzednimi razy jak zapominałem. Tym razem jak wszedłem na serwer okazało się, że musze rozpoczynać gre od nowa a nie ukrywam ze nie chciałbym zeby tak sie stało z prostego powodu... kilka set godzin stracic raczej nikt by nie chciał. Nick z jakim grałem ostatni raz jak wchodziłem na serwer to YanneQ Skontaktuj się z developer/owner lub admin przez kanał na dc FL #kontakt-z-administracja
Stasiowee Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 Z powodu braku aktywności, zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts