Navito Napisano 11 Maja 2019 Napisano 11 Maja 2019 Data i godzina zdarzenia: 17:45 Nick oskarżającego: navito Nick oskarżonego: _WirluS_ Powód napisania skargi: A więc tak postanowiłem sobie postuntować nikogo nie przejeżdżam nie uderzam czy nie utrudniam rozgrywki innym graczom a nawet inni gracze podziwiają moje wyczyny czasami jest masa funnu i nie z gruchy ni z pietruchy dostaję ostrzeżenie żeby nie odwalać wszedłem na forum nic nie piszę o stuntach wracam do gry jadę w inne miejsce gdzie nikogo nie ma zdesperowany sytuacją napisałem raporta ale po napisaniu jego straciłem uprawnienia na kat. A a powód to "odwalanie skuterem". Po tej skardze oczekuję jedynie na to że gracze którzy stuntują sobie i nikomu nie przeszkadzają nie będą karani za ich rodzaj rozrywki. Natomiast ludzie którzy jeżdżą jednośladami i potrącają innych graczy powinni być surowo karani. nie jestem alfą i omegą i jeżeli moje postępowanie w tej sprawie jest błedne a mój rodzaj rozgrywki jest nieprawidłowy proszę o jego uzasadnienia. Dowody w postaci logów lub screenshotów: 1
_WirluS_ Napisano 15 Maja 2019 Napisano 15 Maja 2019 To nie ten dział, powinieneś napisać w dziale skargi na członków administracji. Miałem raport, że odwalasz, po zaakceptowaniu jego obserwowałem cię, aby sprawdzić, czy oskarżenia z raporta faktycznie się zgadzają, obserwując, zauważyłem, że robisz stunty na mirror parku gdzie znajduje się mechanik, jako iż jest to miejsce publiczne bardziej zaludnione, gdzie mógłbyś przeszkodzić innemu graczowi, dałem ci ostrzeżenie, abyś jeździł ostrożniej tym skuterem niestety bez poprawy, a więc dostałeś kolejne ostrzeżenie, które również zignorowałeś, dlatego pod koniec zabrałem kategorię A.
NicolasGarcia Napisano 19 Maja 2019 Napisano 19 Maja 2019 W dniu 11.05.2019 o 18:31, Navito napisał: Po tej skardze oczekuję jedynie na to że gracze którzy stuntują sobie i nikomu nie przeszkadzają nie będą karani za ich rodzaj rozrywki. Napisałeś to pisząc skargę na nic winnego wirusa, jak chcesz cos zmienic to bylo napisac to w propozycjach lub w jakiejś otwartej rozmowie każdy by pogadał i może by cos sie zmieniło a nie skarga dziwne. 1
Developer/owner proklin Napisano 12 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 12 Czerwca 2019 Wystarczyło nie stwarzać zagrożenia i pojechać w miejsce mniej zaludnione, wtedy z pewnością nikomu by to nie przeszkadzało... Skarga bezpodstawna, zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi