Skocz do zawartości

Skarga na MATEOO.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 01:58 

Nick oskarżającego: Enemy5

Nick oskarżonego: MATEOO.

Powód napisania skargi: celowy taran kilku graczy 

Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://streamable.com/yr9bhwimage.thumb.png.b44f25c244c90bcffcca4f533ee627c6.png

Napisano

Witam, nie był to celowy taran wiem że to tak wygląda ale złapałem laga, proszę popytać ludzi co tam stali przeprosiłem oraz naprawiłem im auta, proszę o wypowiedzenie się tutaj ludzi z filmiku jak było 😁 Koledze kilkukrotnie coś tłumaczyłem ale widzę problemy z zatrybieniem.

Napisano
2 godziny temu, MATEOO. napisał:

Witam, nie był to celowy taran wiem że to tak wygląda ale złapałem laga, proszę popytać ludzi co tam stali przeprosiłem oraz naprawiłem im auta, proszę o wypowiedzenie się tutaj ludzi z filmiku jak było 😁 Koledze kilkukrotnie coś tłumaczyłem ale widzę problemy z zatrybieniem.

A mnie dochodzą słuchy że chciałeś się we mnie celowo wjebać i te osoby gadały ze mną na dsc 

Napisano

A widzisz, ja wiem co innego spytaj się ludzi że przeprosiłem i naprawiłem im pojazdy 

Napisano
2 godziny temu, TaloN napisał:

Ogólnie to nie fajnie że nie pokazałeś wcześniejszych nagrań gdzie powiedziałeś że "zobaczymy" po czym przyjechałeś Revolterem i nas taranowałeś cały czas 😕 Był przy tym DMG, gdzie później zaczęła się również cała nagonka i blokowałeś nas we wjeździe. Poszliśmy po Revoltera i nieudolnie z kolegami nas goniłeś tylko że oni w przeciwieństwie do ciebie mają dystans bo sami powiedzieli że maja te sytuacje gdzieś, była zabawa i koniec. Sytuacje którą ty opisałeś to nie zaznaczyłeś tego że osoby w które rzeczywiście niechcący wjechaliśmy nie mają z tym problemu, Dlaczego? Ponieważ powiedzieliśmy że przepraszamy i naprawiliśmy im auta za darmo, powiedzieli że jest w porządku i tyle, natomiast gdy ciebie się o to spytaliśmy to powiedziałeś "Z Pedałami nie gadam" więc XD z ciebie ale, spokojnie koledzy również powiedzieli że się spłakałeś i lubisz pisać skargi więc rozumiem🤗.

Zabawa gdzie przyjeżdżam sobie inny sutkiem a twój przydupas najpierw mnie wyzywa a potem taranuje to niezła "zabawa" druga sprawa sami mnie prowokowaliście więc niech koleżka nauczy się normalnie zachowywać bo inaczej dostanie bombki od innych osób 

• Junior Administrator
Napisano

Sądząc po nagraniu gracz @MATEOO.zostanie ukarany za taranowanie. Niestety @MATEOO.bez dowodów nie jestem w stanie stwierdzić czy miałeś laga czy nie

Skarge zamykam i przenoszę do archiwum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...