Enemy5 Napisano 16 Września 2023 Napisano 16 Września 2023 Data i godzina zdarzenia: 01:58 Nick oskarżającego: Enemy5 Nick oskarżonego: MATEOO. Powód napisania skargi: celowy taran kilku graczy Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://streamable.com/yr9bhw
MATEOO. Napisano 16 Września 2023 Napisano 16 Września 2023 Witam, nie był to celowy taran wiem że to tak wygląda ale złapałem laga, proszę popytać ludzi co tam stali przeprosiłem oraz naprawiłem im auta, proszę o wypowiedzenie się tutaj ludzi z filmiku jak było 😁 Koledze kilkukrotnie coś tłumaczyłem ale widzę problemy z zatrybieniem.
Enemy5 Napisano 16 Września 2023 Autor Napisano 16 Września 2023 2 godziny temu, MATEOO. napisał: Witam, nie był to celowy taran wiem że to tak wygląda ale złapałem laga, proszę popytać ludzi co tam stali przeprosiłem oraz naprawiłem im auta, proszę o wypowiedzenie się tutaj ludzi z filmiku jak było 😁 Koledze kilkukrotnie coś tłumaczyłem ale widzę problemy z zatrybieniem. A mnie dochodzą słuchy że chciałeś się we mnie celowo wjebać i te osoby gadały ze mną na dsc
MATEOO. Napisano 16 Września 2023 Napisano 16 Września 2023 A widzisz, ja wiem co innego spytaj się ludzi że przeprosiłem i naprawiłem im pojazdy
Enemy5 Napisano 16 Września 2023 Autor Napisano 16 Września 2023 2 godziny temu, TaloN napisał: Ogólnie to nie fajnie że nie pokazałeś wcześniejszych nagrań gdzie powiedziałeś że "zobaczymy" po czym przyjechałeś Revolterem i nas taranowałeś cały czas 😕 Był przy tym DMG, gdzie później zaczęła się również cała nagonka i blokowałeś nas we wjeździe. Poszliśmy po Revoltera i nieudolnie z kolegami nas goniłeś tylko że oni w przeciwieństwie do ciebie mają dystans bo sami powiedzieli że maja te sytuacje gdzieś, była zabawa i koniec. Sytuacje którą ty opisałeś to nie zaznaczyłeś tego że osoby w które rzeczywiście niechcący wjechaliśmy nie mają z tym problemu, Dlaczego? Ponieważ powiedzieliśmy że przepraszamy i naprawiliśmy im auta za darmo, powiedzieli że jest w porządku i tyle, natomiast gdy ciebie się o to spytaliśmy to powiedziałeś "Z Pedałami nie gadam" więc XD z ciebie ale, spokojnie koledzy również powiedzieli że się spłakałeś i lubisz pisać skargi więc rozumiem🤗. Zabawa gdzie przyjeżdżam sobie inny sutkiem a twój przydupas najpierw mnie wyzywa a potem taranuje to niezła "zabawa" druga sprawa sami mnie prowokowaliście więc niech koleżka nauczy się normalnie zachowywać bo inaczej dostanie bombki od innych osób
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 17 Września 2023 Junior Administrator Napisano 17 Września 2023 Sądząc po nagraniu gracz @MATEOO.zostanie ukarany za taranowanie. Niestety @MATEOO.bez dowodów nie jestem w stanie stwierdzić czy miałeś laga czy nie Skarge zamykam i przenoszę do archiwum
Rekomendowane odpowiedzi