Skocz do zawartości

Kig4m ukarany przez Guziol542

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick:  Kig4m

Nick osoby nakładającej kare: @Guziol542

Powód nałożenia kary:  VDM ??

Krótki opis sytuacji: Bawilismy sie z kolegami, omijalismy graczy postronnych, uderzylem w @Wusz z kolei on uderzyl w @logneser i @JaneG  po czym dostalem VDM na 48h.  Swiadkami sytuacji sa rowniez @LanceVersc @partek @Enemy5 

Dowody: 

Coś od siebie: Nie bardzo wiem dlaczego dostalem ta kare, skoro w nikogo postronnego nie uderzylem wyjatkiem jest @CyganK ktory dostal "wykoszetem" lecz go przeprosilem, licze na pozytywne rozpatrzenie apelacjiimage.png

Edytowane przez Kig4m
  • Haha 1
  • Confused 1
  • Jestem za 5
Napisano

Potwierdzam, całe zajście było dość przypadkowe i nie zamierzone podczas naszej zabawy, uważam że ta kara nie powinna zostać zastosowana wobec @Kig4m 

Napisano (edytowane)

witam, jestem wspomniany więc się wypowiem.
siedzieliśmy całym składem wypisanym w skardze na discordzie i z nudów zaczęliśmy się taranować na budowie za mirror (tej której jest obok patelni) tak aby nikomu nie przeszkadzać w rozgrywce i nikogo nie uszkodzić. Potem gracz @logneserpojechał na dilera sprzedać sobie działeczke a, że samochód odmawiał mu posłuszeństwa to pojechaliśmy go ,,zaholować" spod dilera na mirror, żeby mógł schować swoją piękną Dubste 6x6. W między czasie przy tunerze gracz @Dzajkelspecjalnie pod jechał do nas żeby dostać tzw ,,strzała" i napisać reporta - niestety ten gracz tak robi nagminnie tylko po to żeby takiego reporcika napisać. 
Po oddaniu pojazdu do przechowalni przez @logneser stanęliśmy na domku u @JaneGśmiejąc się z różnych sytuacji i pisząc jakieś głupoty z innymi graczami. 
@Kig4mwtedy uderzył we mnie ja uderzyłem insurgentem w @logneseri @JaneGktórzy zginęli od uderzenia, dodam że po całym zajściu nikt nie miał sobie za złe bo dobry kawał czasu się znamy i siedzieliśmy razem na kanale jak wspomniałem już wyżej i z całej zaistniałej sytuacji również się śmieliśmy. 
Moim zdaniem kara została wydana zbyt pochopnie bez żadnego wyjaśnienia ponieważ bawiliśmy się w licznym gronie znajomych, a to że inny gracz podjeżdża na siłę żeby tylko dostać strzała i zgłosić kogokolwiek to już nie jest naszą winą.
pozdrawiam i tyle ode mnie.

Dodam screenika z discorda że siedzimy całą ekipką 
image.png.170031ff1f832aacac132636e0d8b358.png
(routerek wszedł dobrą godzine po całej akcji więc nie wspominamy o nim)

Edytowane przez Wusz
Napisano

Mirror to nie jest odpowiednie miejsce na zabawy tego typu.

Kara zostaje i będzie to nauczka żeby następnym razem nie bawić się w tego typu miejscach.

• Haha 1
  • Jestem za 1
  • Jestem przeciw 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...