Kig4m Napisano 11 Września 2023 Napisano 11 Września 2023 (edytowane) Nick: Kig4m Nick osoby nakładającej kare: @Guziol542 Powód nałożenia kary: VDM ?? Krótki opis sytuacji: Bawilismy sie z kolegami, omijalismy graczy postronnych, uderzylem w @Wusz z kolei on uderzyl w @logneser i @JaneG po czym dostalem VDM na 48h. Swiadkami sytuacji sa rowniez @LanceVersc @partek @Enemy5 Dowody: Coś od siebie: Nie bardzo wiem dlaczego dostalem ta kare, skoro w nikogo postronnego nie uderzylem wyjatkiem jest @CyganK ktory dostal "wykoszetem" lecz go przeprosilem, licze na pozytywne rozpatrzenie apelacji 1976668876_GrandTheftAutoV2023_09.11-21_41_43_113.DVR-Trim.mp4 Edytowane 11 Września 2023 przez Kig4m 1 1 5
JaneG Napisano 11 Września 2023 Napisano 11 Września 2023 Bawilismy sie w grupie, razem. @Kig4m Nie zasluzyl na kare. 1
partek Napisano 11 Września 2023 Napisano 11 Września 2023 Potwierdzam, całe zajście było dość przypadkowe i nie zamierzone podczas naszej zabawy, uważam że ta kara nie powinna zostać zastosowana wobec @Kig4m
Wusz Napisano 11 Września 2023 Napisano 11 Września 2023 (edytowane) witam, jestem wspomniany więc się wypowiem. siedzieliśmy całym składem wypisanym w skardze na discordzie i z nudów zaczęliśmy się taranować na budowie za mirror (tej której jest obok patelni) tak aby nikomu nie przeszkadzać w rozgrywce i nikogo nie uszkodzić. Potem gracz @logneserpojechał na dilera sprzedać sobie działeczke a, że samochód odmawiał mu posłuszeństwa to pojechaliśmy go ,,zaholować" spod dilera na mirror, żeby mógł schować swoją piękną Dubste 6x6. W między czasie przy tunerze gracz @Dzajkelspecjalnie pod jechał do nas żeby dostać tzw ,,strzała" i napisać reporta - niestety ten gracz tak robi nagminnie tylko po to żeby takiego reporcika napisać. Po oddaniu pojazdu do przechowalni przez @logneser stanęliśmy na domku u @JaneGśmiejąc się z różnych sytuacji i pisząc jakieś głupoty z innymi graczami. @Kig4mwtedy uderzył we mnie ja uderzyłem insurgentem w @logneseri @JaneGktórzy zginęli od uderzenia, dodam że po całym zajściu nikt nie miał sobie za złe bo dobry kawał czasu się znamy i siedzieliśmy razem na kanale jak wspomniałem już wyżej i z całej zaistniałej sytuacji również się śmieliśmy. Moim zdaniem kara została wydana zbyt pochopnie bez żadnego wyjaśnienia ponieważ bawiliśmy się w licznym gronie znajomych, a to że inny gracz podjeżdża na siłę żeby tylko dostać strzała i zgłosić kogokolwiek to już nie jest naszą winą. pozdrawiam i tyle ode mnie. Dodam screenika z discorda że siedzimy całą ekipką (routerek wszedł dobrą godzine po całej akcji więc nie wspominamy o nim) Edytowane 11 Września 2023 przez Wusz
Guziol542 Napisano 11 Września 2023 Napisano 11 Września 2023 Mirror to nie jest odpowiednie miejsce na zabawy tego typu. Kara zostaje i będzie to nauczka żeby następnym razem nie bawić się w tego typu miejscach. 1 1 3
Rekomendowane odpowiedzi