DraXuu Napisano 3 Września 2023 Napisano 3 Września 2023 Data i godzina zdarzenia: — 02.04.2023 16:56 Nick oskarżającego:DraXuu (Sh0k3r) Nick oskarżonego:Yezus (Jay Zus) Powód napisania skargi: oszustwo na 100- pożyczyłem graczowi yezus 100k ponieważ potrzebował na auto miał mi to spłacić w max 2 tyg ale okazało się że rage mu nei działa i nie może w żaden sposób wejść byłem wyrozumiały to przy okazji zrobilme sobie dłuszą przerwę od rage od 22.04.2023 19:01 i wróciłem tydzieńtemu. Chciałem napisać do niego o tej pożyczce którą mu dałem ale okazało się że chyba mnie zablokował nie mogę się z nim skontaktować a jak spotkałem go na serwerze to udawał że mnie nie zna i cytuje :nie korzysta z discorda gdzie kilkanaści min temu ogłaszał się na kanale Dowody w postaci logów lub screenshotów: 7
Junior Administrator Stasiowee Napisano 3 Września 2023 Junior Administrator Napisano 3 Września 2023 Konwersacja na discordzie nie może zostać uznana jako dowód w sprawie. Jaką mamy pewność, że jest to gracz, którego dotyczy skarga? Masz może dowody w postaci screenów in-game z rozmowy między Wami?
DraXuu Napisano 4 Września 2023 Autor Napisano 4 Września 2023 (edytowane) niestety nie posiadam ss z gry z rozmowy Jaką mamy pewność, że jest to gracz, którego dotyczy skarga? choć by taką że wystarczy zobaczyć jeego poczynanania na dc wątpię że na tyle ogłoszeń sprzedaż co on wystawił ktoś inny siedzi w aucie dodam że tak samo jest przy wystawianiu domów chyba prawie każde ogłoszenie wystawione przez jayzus ma na ss nic wynajmującego yezus dodatkowo że bardzo w to wątpię że on od początku swojej histori z dc na tym serwerze ogłaszał cały czas domki auta kolegi więcej razy przewija się nick yezus na zdjęciach niż zdjęcie auta/domku bez nicku zdjęcie nr 2 pokazuje według mnie że jayzus ma problem z kontem five life gdzie jest zalogowany yezus czyli że konto discord ma powiazanie z graczem yezus chyba że się odwoła ale to by znaczyło że A-sprzedał konto B ktoś mu je ukradł i"pyta czy ktoś ma taki problem"xD tak że powtóże to jeszcze raz jestem przekonany że jayzus to yezus ale pewnie ktoś powie że mogłem podrobić tą konwersacje na dc ale na to też sie znajdzie dowód mam ss jak yazus {Jayzus} licytuje się o domek z zimnym potem pyta mnie o wypłowiałą śiwą felge bo chiał kupić ponieważ to była jedna z pierwszych wtedy na serwerze wieć podrobić tego nie mogłem Edytowane 4 Września 2023 przez DraXuu 7
dzuk3son Napisano 4 Września 2023 Napisano 4 Września 2023 (edytowane) Siema wiem ze zostałem zbanowany na serwerze ale chciałbym dodać ostatnia nitkę, ponieważ takowy gracz próbował mi odsprzedać majątek parę miesięcy temu. pozdro Edytowane 4 Września 2023 przez dzuk3son 2 1
yezus Napisano 4 Września 2023 Napisano 4 Września 2023 Ja wogule nie wiem o co chodzi to nie ja screeny są podrobione 7
dzuk3son Napisano 4 Września 2023 Napisano 4 Września 2023 1 minutę temu, yezus napisał: Ja wogule nie wiem o co chodzi to nie ja screeny są podrobione idz na pyla lepiej wywalaj gostek
yezus Napisano 4 Września 2023 Napisano 4 Września 2023 na pylu majątek dawno sprzedany gosciu co ty myslisz
yezus Napisano 4 Września 2023 Napisano 4 Września 2023 ale co do skargi to nie ja nie wiem o co chodzi prosze o lepszy dowód
dzuk3son Napisano 4 Września 2023 Napisano 4 Września 2023 Teraz, yezus napisał: ale co do skargi to nie ja nie wiem o co chodzi prosze o lepszy dowód jest pokazany w screenie moim jak pokazałeś ile miales kasy na fl wiec nie kręć 🤣
dzuk3son Napisano 4 Września 2023 Napisano 4 Września 2023 1 minutę temu, yezus napisał: aha lol ale to nie ja gościu byłes z nami w de i to jest twój dc więc po co próbujesz kłamać na siłę xd
yezus Napisano 4 Września 2023 Napisano 4 Września 2023 nie wiem o czym ty wgl do mnie gadasz, proszę o solidniejsze dowody 2
DraXuu Napisano 4 Września 2023 Autor Napisano 4 Września 2023 to proszę sprawdzić transakcje moje i yezusa z dnia — 02.04.2023
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 2 Października 2023 Junior Administrator Napisano 2 Października 2023 Od zawsze było mówione o pożyczaniu pieniędzy, że jest to ryzyko. Obroną na pożyczenie może być spisanie „oświadczenia” w grze lub SMS, które będzie dowodem z gry. Wiadomości z discorda nigdy nie były i nie będą brane pod uwagę jako dowód w sprawie, ze względu, że można bardzo łatwo podrobić profil danej osoby. Niech to również będzie przestroga dla innych, że spisywanie oświadczenia na discordzie nic nie wnosi do skargi Skargę zamykam i przenoszę do archiwum 3 1
Rekomendowane odpowiedzi