ogfr3kless Napisano 3 Września 2023 Napisano 3 Września 2023 Nick: @ogfr3klessNick osoby nakładającej kare: @kgorylPowód nałożenia kary: Udostępnianie danych osobowychKrótki opis sytuacji: Stałem na mirror parku na spawnie i zobaczyłem mojego ziomka z discorda @Dzajkel, napisałem na czacie "marcin chodź voice na discord". Wtedy sie wkurzył, że napisałem jego imię, chociaż nigdy nie miał z tym problemu. Wtedy rozmawiał w jakimś gostkiem o nicku @RafcioPan i on również dostał bana, ponieważ napisał jego imię. Przed banem wysiadł z auta, wyjął smg i powiedział "deathmatcha włączaj, tym Frankiem Zielińskim (moje imię i nazwisko)". Dosłownie sekundę po tym dostałem bana. Nigdy nie chciałem, żeby tak to się skończyło, myślałem, że za pisanie do siebie po imieniu nie ma bana i też byłem zdziwiony bo wcześniej normalnie pisaliśmy sobie po imieniu nawet podczas rozgrywki i żadnego z nas to nie denerwowało. Jeśli dostanę unbana to obiecuję, że już nigdy nie udostępnię nikogo jakichkolwiek danych na serwerze fivelife, a jak nie dostane unbana no to trudno. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi