RafcioPan Napisano 3 Września 2023 Napisano 3 Września 2023 (edytowane) Nick: RafcioPan Nick osoby nakładającej kare: Baldi1331 Powód nałożenia kary: Udostępnianie danych osobowych Krótki opis sytuacji: Wyjeżdzając z mechanika Mirror uderzełem gracza Dzajkel czy jakos tak i zaczął mnie wyzywać na voicechat odezwalem się Marcin uspokój się, potem ktoś na tego gracza zaczął wołać pachołek to zdrobniłem i zacząłem na niego mówić Marcin ********** nazwiska nie napisze bo nie mozna acz kolwiek do tej pory nie wiem czy to jego faktyczne nazwisko. , ponieważ pierwszy raz widziałem go na serwerze i nigdy nie miałem z nim styczności. Dowody: Coś od siebie: Jeśli to co napisałem to faktycznie jego imię i nazwisko to nie chciałem i przepraszam, wszystko to zbieg okoliczności. Tak jak napisałem wyżej pierwszy raz miałem z tym graczem styczność. ;/ Liczę, że apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnie bo poznałem bardzo sporo fajnych osób na tym serwerze oraz miło mi się z nimi grało, chciałbym jeszcze pograć na waszym serwerze i dobrze bawić się tak jak wcześniej. No i jeszcze raz przepraszam. Edytowane 3 Września 2023 przez RafcioPan Usunięcie zdania powtórzonego dwa razy 14
Dzajkel Napisano 3 Września 2023 Napisano 3 Września 2023 (edytowane) IMO powinieneś dostać unban ponieważ nie byłeś wsumie niczego winien, nawet nie wiedziałeś że się tak nazywam i zacząłeś tak pisać. panie admin fajnie by było kolege odbanować bo szczerze fajny gość z niego i bardzo go polubiłem. Edytowane 3 Września 2023 przez Dzajkel nie zrozumiałem do końca co on napisał i straszny farmazon napisałem teraz sie poprawiłem 1 5
RafcioPan Napisano 3 Września 2023 Autor Napisano 3 Września 2023 (edytowane) Chodziło mi ze ja w Ciebie uderzyłem ;/ . no i ten ten franek zaczął rowniez gadac pachołek i faktycznie zdrobniłem to no i wyszło jak wyszło , przysięgam , że był to taki zbieg okoliczności ze to hit ;// Edytowane 3 Września 2023 przez RafcioPan Dodanie zdania 1
RafcioPan Napisano 3 Września 2023 Autor Napisano 3 Września 2023 Dodam, że dogadałem się z graczem Dzajkel oraz przeprosiłem ponownie w wiadomości prywatnej. 5
Rekomendowane odpowiedzi