Ceglasty Napisano 1 Września 2023 Napisano 1 Września 2023 Nick: Ceglasty Nick osoby nakładającej kare: Beezy Powód nałożenia kary: "Przyjmowanie majątku" Krótki opis sytuacji: W skrócie zakupiłem pojazd po mocno "okazyjnej" cenie, jak się później okazało pojazd, był z włamania na konto innego gracza. Dowody: --- Coś od siebie: Wiem, że przed taką dosyć podejrzaną transakcją, powinienem się zorientować skąd gracz posiada ten pojazd, była to naprawdę niska cena jak na pojazd który kupiłem. Jak się później okazało pojazd był "kradziony". Pomimo, że osoba od której kupiłem pojazd była mi znana nie miałem pojęcia o przeprowadzanych przez niego włamaniach na konta graczy. Na serwerze przegrałem prawie 400h jest to dosyć sporo czasu, przez ten czas zgromadziłem spory majątek oraz poznałem sporo osób z którymi naprawdę miło spędzało mi się czas. Chciałbym znowu pograć na serwerze i dobrze bawić się ze starą ekipą. Chciałbym również przeprosić administrację za to co zrobiłem, bardzo tego żałuję i obiecuję, że taka ani żadna podobna sytuacja nie będzie już miała miejsca. Z poważaniem Ceglasty. 1 1
Administrator Beezy Napisano 10 Września 2023 Administrator Napisano 10 Września 2023 Możemy dać Ci drugą (i ostatnią) szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na trzy miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na trzy miesiące prace społeczne***: 200k przez trzy miesiące na kurierze ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 2
Ceglasty Napisano 11 Września 2023 Autor Napisano 11 Września 2023 Witam, bardzo dziękuję za drugą szansę, obiecuje, że jej nie zmarnuje. Jak najbardziej przyjmuje warunki. Pozdrawiam Ceglasty.
Administrator Beezy Napisano 11 Września 2023 Administrator Napisano 11 Września 2023 Ban ściągnięty, oszust i prace społeczne nałożone. Możesz wrócić na serwer. 1
Rekomendowane odpowiedzi