Skocz do zawartości

WujekEddy ukarany przez Tioman

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: WujekEddy

Nick osoby nakładającej kare: Tioman

Powód nałożenia kary: "Nadużywanie voice chatu'u"

Krótki opis sytuacji: Śmiałem się 10 sekund co jest wobec supportera nadużywaniem voice chatu.

Dowody: Nadana kara w profilu to dowód.

Coś od siebie: Czołem piszę apelację chociaż tak naprawdę nieporozumieniem jest dlaczego taka kara znalazła się na moim profilu - powiem więcej, w ramach tej apelacji oczekuję aby z mojego profilu w logach zniknęła ów informacja bo tylko zaśmieca mi mój profil co może negatywnie w przyszłości wpłynąć na rekrutację do ekipy czy jakiejkolwiek frakcji, niemniej jednak nie ma za wiele tutaj co wyjaśniać, supporter nie wie czym jest definicja słowa "nadużycie" i twierdzi jakobym śmiał się 10 sekund już podlega pod to słowo, powiem jednak więcej... supporter ten powiedział mi iż śmiech ten trwał zbyt długo i dlatego uznał go jako nadużycie i według niego nie powinien on tyle trwać. Przy akceptacji apelacji proszę o informację czy takowy log zniknie z mojego profilu oraz proszę o informację czy w przypadku kiedy takowy nie zniknie kwalifikuje się to już jako powód do złożenia skargi gdyż nadana kara jest nieadekwatna a nie przypominam sobie aby w gestii supporterów było ocenianie kto kiedy dlaczego oraz jak długo powinien się śmiać, dodam że mikrofon nie miał przesterów, nie był to śmiech udawany, nie był to śmiech mogący komuś jakkolwiek utrudnić rozgrywkę i sytuacja ta miała miejsce zdala od centrum rozrywki - co jest śmieszne swoją drogą, że taki incydent miał miejsce oraz że muszę się tłumaczyć z faktu jak się śmiałem, dlaczego i jak długo.

image.png.78b9760faba164284ab23905725059d0.png

Tak więc według supportera powinienem się śmiać najpierw 5 sekund, a następnie zrobić pauzę 2 sekundy i znów śmiać się pięć sekund? No kompletna abstrakcja...

Edytowane przez WujekEddy
Napisano

Zapomniałeś dodać, że Twój śmiech spowodowany był wyśmiewaniem się oraz prowokowaniem gracza który stracił prawo jazdy kategorii B obok Ciebie.

Przypomnę Ci również, że próbowałeś mnie nieudolnie "szantażować" pisząc "że albo zdejmuję/skracam Ci kare albo idziesz na forum".

Apelacja odrzucona.

• Haha 1
  • Norcio_PL zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...