DDdudekPL Napisano 30 Sierpnia 2023 Napisano 30 Sierpnia 2023 (edytowane) Nick: CyganKNick osoby nakładającej karę: ProklinPowód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów serweraKrótki opis sytuacji: Ponad 3 lata temu miał miejsce reset servera, nic nadzwyczajnego. Zrespiłem się na bazie organizacji w Paleto i jak najszybciej udałem się na komis nieopodal naszej bazy. Moją uwagę zwrócił Moonbeam, potencjalny zysk to też bez jakiegokolwiek zastanowienia wsiadłem do pojazdu w celu jego kupna. Komis jak to komis, było tam wielu innych graczy którzy przyjechali w tym samym celu co ja. Wracając do sedna sprawy, od razu po zakupie pojazdu zostałem z niego wyrzucony przez jednego z graczy, w ten sam sposób w jaki wyrzuca się graczy/postacie w GTA online czy też w samej fabule. Gracz po wejściu do pojazdu zakupił go, chwile później sytuacja wydarzyła się ponownie i ponownie, koniec końców oprócz mnie bana dostało jeszcze trzech innych graczy za tą samą sytuacje.Dowody: BrakCoś od siebie: Od momentu otrzymania bana minęły ponad 3 lata, faktem jest że w międzyczasie posiadałem multikonto na którym co prawda się nie nagrałem gdyż bardzo szybko zostałem zbanowany. Od tego czasu moje zachowanie się zmieniło względem tego, co miało miejsce kiedyś. Nie ulega wątpliwości słuszność kary, to też dopiero teraz zwracam się z prośbą o odbanowanie. Odczekałem już sporo czasu, kara dała mi dużo do myślenia. Przepraszam za swoje zachowanie przed banem oraz za feralną sytuacje przez którą zostałem zbanowany oraz za wszystkie sytuacje które mogły się negatywnie przyczynić do rozwoju serwera. Chciałbym móc wrócić na serwer, spędzać miło czas razem z moimi znajomymi. Proszę o danie mi ostatniej szansy.Wstawiam za CyganK, nie odpowiadam za treść apelacji. Edytowane 30 Sierpnia 2023 przez DDdudekPL 1 11 2
Norcio_PL Napisano 30 Sierpnia 2023 Napisano 30 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, DDdudekPL napisał: faktem jest że w międzyczasie posiadałem multikonto na którym co prawda się nie nagrałem gdyż bardzo szybko zostałem zbanowany A na temat tego osobnika co masz do powiedzenia? 1 4 1
DDdudekPL Napisano 30 Sierpnia 2023 Autor Napisano 30 Sierpnia 2023 "To nie ja xd"Wstawiam za CyganK, nie odpowiadam za treść 1
Norcio_PL Napisano 30 Sierpnia 2023 Napisano 30 Sierpnia 2023 No dobrze, dobrze niech Ci będzie. Możemy dać Ci drugą szansę, jednak ze względu na wiele kar (aż 6 banów) na Twoim koncie oraz poprzedniego oszusta musisz spełnić nasze warunki: prace społeczne***: 125 000$ przez 4 miesiące na Pizzaboy'u poprawa zachowania - najmniejsze wybryki skutkować będą powrotem bana ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki, odpowiedz w tym temacie. 1 1 1 1
DDdudekPL Napisano 31 Sierpnia 2023 Autor Napisano 31 Sierpnia 2023 "Zgadzam się"Wstawiam za CyganK, nie odpowiadam za treść
Norcio_PL Napisano 31 Sierpnia 2023 Napisano 31 Sierpnia 2023 Bany forum oraz gra zdjęte, prace społeczne nałożone. Możesz wrócić na serwer. 1 3
Rekomendowane odpowiedzi