Skocz do zawartości

skarga na Kig4m

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia:2023-08-29

Nick oskarżającego:wale123

Nick oskarżonego:Kig4m

Powód napisania skargi:wielokrotne umyślne taranowanie

Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/ukvDjjOobraz_2023-08-29_235424794.thumb.png.e8a6802e6e61612e75a1153b791a3705.png

Edytowane przez wale123
Napisano

nie widzialem cie, chcialem dotankowac nitro do pojazdu gdy zobaczylem kolejke to chcialem przejechac przez wolne stanowisko gdy mi sie pojawiles to zawrocilem i pojechalem dalej

• Like 3
  • Jestem za 1
Napisano (edytowane)
41 minut temu, Kig4m napisał:

nie widzialem cie, chcialem dotankowac nitro do pojazdu gdy zobaczylem kolejke to chcialem przejechac przez wolne stanowisko gdy mi sie pojawiles to zawrocilem i pojechalem dalej

rozumiem że na początku tego nagrania też mnie nie widziałeś ?  po trzykrotnym taranowaniu zmieniłeś pojazd na cięższy żeby dokonać więcej zniszczeń, żebym musiał więcej płacić, łącznie naprawa pojazdu po twoim taranowaniu wyszła mnie 370 dolarów 

https://imgur.com/a/PogAZEo

Edytowane przez wale123
Napisano

Szkoda ze nie pokazujesz filmików jak mnie taranowałeś, wyzywałeś , zajeżdżałeś drogę podczas mojej pracy na holowniku. Dopiero po tym jak przez przypadek zostałeś przepchnięty przez gracza Kig4m się uspokoiłeś. Do tego próbujesz obwiniać innych ludzi pisząc takie skargi a sam nie jesteś lepszy nie od jednego gracza słyszałem ze jesteś wulgarny i przeszkadzasz w grze. W skrócie dla potwierdzenia dowodów wysyłałem raport na gracza wale123 ale po wysłaniu uciekł i administrator nie przyjął na czas zgłoszenia. 

Pozdrawiam Szymeeek

Napisano
8 godzin temu, wale123 napisał:

rozumiem że na początku tego nagrania też mnie nie widziałeś ?  po trzykrotnym taranowaniu zmieniłeś pojazd na cięższy żeby dokonać więcej zniszczeń, żebym musiał więcej płacić, łącznie naprawa pojazdu po twoim taranowaniu wyszła mnie 370 dolarów 

https://imgur.com/a/PogAZEo

Jakbyś dobrze nagrał a nie połowę zdarzenia to byś widział że kręciłem tak zwane "bączki" często to robię gdy rozmawiam z kimś na jakiś temat i nic nie robię szczególnego, często w owy sposób zaczyna mnie ścigać lspd

Napisano
9 godzin temu, Szumixooo03 napisał:

Szkoda ze nie pokazujesz filmików jak mnie taranowałeś, wyzywałeś , zajeżdżałeś drogę podczas mojej pracy na holowniku. Dopiero po tym jak przez przypadek zostałeś przepchnięty przez gracza Kig4m się uspokoiłeś. Do tego próbujesz obwiniać innych ludzi pisząc takie skargi a sam nie jesteś lepszy nie od jednego gracza słyszałem ze jesteś wulgarny i przeszkadzasz w grze. W skrócie dla potwierdzenia dowodów wysyłałem raport na gracza wale123 ale po wysłaniu uciekł i administrator nie przyjął na czas zgłoszenia. 

Pozdrawiam Szymeeek

Nie chciałem już sie bawić też z tobą ale nich ci będzie nie lubię jak ktoś kłamie a ty zarzucasz mi wyzywanie wiec zaraz poleci raport również na ciebie, nie możesz sie wypowiadać w skardze bo nie tyczy się ona ciebie ;)

Napisano
21 minut temu, wale123 napisał:

Nie chciałem już sie bawić też z tobą ale nich ci będzie nie lubię jak ktoś kłamie a ty zarzucasz mi wyzywanie wiec zaraz poleci raport również na ciebie, nie możesz sie wypowiadać w skardze bo nie tyczy się ona ciebie ;)

Skoro tak to proszę wstaw całe nagranie a nie ucinek korzystny dla ciebie, byłem świadkiem jak go wyzywales.

Napisano
1 godzinę temu, Kig4m napisał:

Skoro tak to proszę wstaw całe nagranie a nie ucinek korzystny dla ciebie, byłem świadkiem jak go wyzywales.

Jeżeli byłeś światkiem jakiegoś nadużycia voice chatu z mojej strony wstaw nagranie na forum. 

Napisano (edytowane)

@Kig4m Zostanie ukarany za Taranowanie kat C

W dniu 30.08.2023 o 02:11, Szumixooo03 napisał:

Pozdrawiam Szymeeek

@Szumixooo03 tak na przyszłość

Zakazy

• Obowiązuje całkowity zakaz wypowiadania się osób niezwiązanych ze skargą.

Skargę zamykam oraz przenoszę do archiwum.
Edytowane przez Queen
  • Dodaj nową pozycję...