wale123 Napisano 29 Sierpnia 2023 Napisano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) Data i godzina zdarzenia:2023-08-29 Nick oskarżającego:wale123 Nick oskarżonego:Kig4m Powód napisania skargi:wielokrotne umyślne taranowanie Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/ukvDjjO Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez wale123
Kig4m Napisano 29 Sierpnia 2023 Napisano 29 Sierpnia 2023 nie widzialem cie, chcialem dotankowac nitro do pojazdu gdy zobaczylem kolejke to chcialem przejechac przez wolne stanowisko gdy mi sie pojawiles to zawrocilem i pojechalem dalej 3 1
wale123 Napisano 29 Sierpnia 2023 Autor Napisano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) 41 minut temu, Kig4m napisał: nie widzialem cie, chcialem dotankowac nitro do pojazdu gdy zobaczylem kolejke to chcialem przejechac przez wolne stanowisko gdy mi sie pojawiles to zawrocilem i pojechalem dalej rozumiem że na początku tego nagrania też mnie nie widziałeś ? po trzykrotnym taranowaniu zmieniłeś pojazd na cięższy żeby dokonać więcej zniszczeń, żebym musiał więcej płacić, łącznie naprawa pojazdu po twoim taranowaniu wyszła mnie 370 dolarów https://imgur.com/a/PogAZEo Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez wale123
Szumixooo03 Napisano 30 Sierpnia 2023 Napisano 30 Sierpnia 2023 Szkoda ze nie pokazujesz filmików jak mnie taranowałeś, wyzywałeś , zajeżdżałeś drogę podczas mojej pracy na holowniku. Dopiero po tym jak przez przypadek zostałeś przepchnięty przez gracza Kig4m się uspokoiłeś. Do tego próbujesz obwiniać innych ludzi pisząc takie skargi a sam nie jesteś lepszy nie od jednego gracza słyszałem ze jesteś wulgarny i przeszkadzasz w grze. W skrócie dla potwierdzenia dowodów wysyłałem raport na gracza wale123 ale po wysłaniu uciekł i administrator nie przyjął na czas zgłoszenia. Pozdrawiam Szymeeek
Kig4m Napisano 30 Sierpnia 2023 Napisano 30 Sierpnia 2023 8 godzin temu, wale123 napisał: rozumiem że na początku tego nagrania też mnie nie widziałeś ? po trzykrotnym taranowaniu zmieniłeś pojazd na cięższy żeby dokonać więcej zniszczeń, żebym musiał więcej płacić, łącznie naprawa pojazdu po twoim taranowaniu wyszła mnie 370 dolarów https://imgur.com/a/PogAZEo Jakbyś dobrze nagrał a nie połowę zdarzenia to byś widział że kręciłem tak zwane "bączki" często to robię gdy rozmawiam z kimś na jakiś temat i nic nie robię szczególnego, często w owy sposób zaczyna mnie ścigać lspd
wale123 Napisano 30 Sierpnia 2023 Autor Napisano 30 Sierpnia 2023 9 godzin temu, Szumixooo03 napisał: Szkoda ze nie pokazujesz filmików jak mnie taranowałeś, wyzywałeś , zajeżdżałeś drogę podczas mojej pracy na holowniku. Dopiero po tym jak przez przypadek zostałeś przepchnięty przez gracza Kig4m się uspokoiłeś. Do tego próbujesz obwiniać innych ludzi pisząc takie skargi a sam nie jesteś lepszy nie od jednego gracza słyszałem ze jesteś wulgarny i przeszkadzasz w grze. W skrócie dla potwierdzenia dowodów wysyłałem raport na gracza wale123 ale po wysłaniu uciekł i administrator nie przyjął na czas zgłoszenia. Pozdrawiam Szymeeek Nie chciałem już sie bawić też z tobą ale nich ci będzie nie lubię jak ktoś kłamie a ty zarzucasz mi wyzywanie wiec zaraz poleci raport również na ciebie, nie możesz sie wypowiadać w skardze bo nie tyczy się ona ciebie
Kig4m Napisano 30 Sierpnia 2023 Napisano 30 Sierpnia 2023 21 minut temu, wale123 napisał: Nie chciałem już sie bawić też z tobą ale nich ci będzie nie lubię jak ktoś kłamie a ty zarzucasz mi wyzywanie wiec zaraz poleci raport również na ciebie, nie możesz sie wypowiadać w skardze bo nie tyczy się ona ciebie Skoro tak to proszę wstaw całe nagranie a nie ucinek korzystny dla ciebie, byłem świadkiem jak go wyzywales.
wale123 Napisano 30 Sierpnia 2023 Autor Napisano 30 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Kig4m napisał: Skoro tak to proszę wstaw całe nagranie a nie ucinek korzystny dla ciebie, byłem świadkiem jak go wyzywales. Jeżeli byłeś światkiem jakiegoś nadużycia voice chatu z mojej strony wstaw nagranie na forum.
Queen Napisano 3 Września 2023 Napisano 3 Września 2023 (edytowane) @Kig4m Zostanie ukarany za Taranowanie kat C W dniu 30.08.2023 o 02:11, Szumixooo03 napisał: Szkoda ze nie pokazujesz filmików jak mnie taranowałeś, wyzywałeś , zajeżdżałeś drogę podczas mojej pracy na holowniku. Dopiero po tym jak przez przypadek zostałeś przepchnięty przez gracza Kig4m się uspokoiłeś. Do tego próbujesz obwiniać innych ludzi pisząc takie skargi a sam nie jesteś lepszy nie od jednego gracza słyszałem ze jesteś wulgarny i przeszkadzasz w grze. W skrócie dla potwierdzenia dowodów wysyłałem raport na gracza wale123 ale po wysłaniu uciekł i administrator nie przyjął na czas zgłoszenia. Pozdrawiam Szymeeek @Szumixooo03 tak na przyszłość Zakazy Obowiązuje całkowity zakaz wypowiadania się osób niezwiązanych ze skargą. Skargę zamykam oraz przenoszę do archiwum. Edytowane 3 Września 2023 przez Queen
Rekomendowane odpowiedzi