TheFameDave Napisano 29 Sierpnia 2023 Napisano 29 Sierpnia 2023 Data i godzina zdarzenia:23:40 Nick oskarżającego:TheFameDave Nick oskarżonego:Kig4m Powód napisania skargi:specjalne taranowanie, jak widać na mapie miał dużo czasu żeby mnie ominąć Dowody w postaci logów lub screenshotów: clip.mp4
Junior Administrator Stasiowee Napisano 29 Sierpnia 2023 Junior Administrator Napisano 29 Sierpnia 2023 @TheFameDave - zapoznaj się z regulaminem działu. Gracz ma obowiązek powiadomić oskarżonego o aktywnej skardze i wysłać potwierdzenie w postaci SS.
Kig4m Napisano 29 Sierpnia 2023 Napisano 29 Sierpnia 2023 nie pojawiles mi sie wg, dzis mialem problemy z rage nie widzialem wielu graczy, niestety nie mam powtorek poniewaz stwierdzilem ze wiele sytuacji nie bedzie sie nadawac na skarge, ciebie wg nie widzialem nawet po uderzeniu wiec nie nagralem tutaj przyklad z tego samego dnia w ktorym widac ze uderzylem w gracza ktory gdy wylecial przez szybe badz spadl z motocykla zginal wiec zapisalem na wypadek skargi. Grand Theft Auto V 2023.08.29 - 23.28.22.35.DVR_Trim.mp4 2 1
TheFameDave Napisano 29 Sierpnia 2023 Autor Napisano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) na tym nagraniu faktycznie widać że ci tego ziomka nie wczytało, ale nie wiadomo czy ze mną też tak było, czy jednak zrobiłeś to celowo. Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez TheFameDave
Kig4m Napisano 29 Sierpnia 2023 Napisano 29 Sierpnia 2023 po co mialbym cie specjalnie taranowac, skoro ledwo co odzyskalem prawko kat c nie widzialem cie wg, fakt ma mini mapie mozesz powiedziec ze cie widzialem lecz nie mam weryfikacji zrobionej i nie zrobie bo nie czuje takiej potrzseby przez co pol mini mapy mam niewidoczne.
TheFameDave Napisano 29 Sierpnia 2023 Autor Napisano 29 Sierpnia 2023 Niech moderator poprostu oceni sytuacje.
Junior Administrator Stasiowee Napisano 3 Września 2023 Junior Administrator Napisano 3 Września 2023 @Kig4m zostanie ukarany za VDM ( kat. C ).
Rekomendowane odpowiedzi