Skocz do zawartości

skarga na gracza kig4m

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia:23:40

Nick oskarżającego:TheFameDave

Nick oskarżonego:Kig4m

Powód napisania skargi:specjalne taranowanie, jak widać na mapie miał dużo czasu żeby mnie ominąć

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

• Junior Administrator
Napisano

@TheFameDave - zapoznaj się z regulaminem działu.

• Gracz ma obowiązek powiadomić oskarżonego o aktywnej skardze i wysłać potwierdzenie w postaci SS.

Napisano

nie pojawiles mi sie wg, dzis mialem problemy z rage nie widzialem wielu graczy, niestety nie mam powtorek poniewaz stwierdzilem ze wiele sytuacji nie bedzie sie nadawac na skarge, ciebie wg nie widzialem nawet po uderzeniu wiec nie nagralem tutaj przyklad z tego samego dnia w ktorym widac ze uderzylem w gracza ktory gdy wylecial przez szybe badz spadl z motocykla zginal wiec zapisalem na wypadek skargi.

• Like 2
  • Jestem za 1
Napisano (edytowane)

na tym nagraniu faktycznie widać że ci tego ziomka nie wczytało, ale nie wiadomo czy ze mną też tak było, czy jednak zrobiłeś to celowo.

Edytowane przez TheFameDave
Napisano

po co mialbym cie specjalnie taranowac, skoro ledwo co odzyskalem prawko kat c nie widzialem cie wg, fakt ma mini mapie mozesz powiedziec ze cie widzialem lecz nie mam weryfikacji zrobionej i nie zrobie bo nie czuje takiej potrzseby przez co pol mini mapy mam niewidoczne.

Napisano

Niech moderator poprostu oceni sytuacje.

• Junior Administrator
Napisano

@Kig4m zostanie ukarany za VDM ( kat. C )

• Stasiowee zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...