milicjant4 Napisano 9 Maja 2019 Napisano 9 Maja 2019 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 09.05.2019 20:10 Nick oskarżającego: milicjant4 Nick oskarżonego: CyganK Powód napisania skargi: Taran holownikiem na giełdzie. Dowody w postaci logów lub screenshotów: Opis: Jak widać na nagraniu gracz jechał wprost na mnie więc tłumaczenie, że dostał desynchro raczej nie przejdzie. Oczywiscie oskarżony udawał głupa gdy we mnie wjechał bo zaczął mówić, że nie wie o co chodzi. Dodatkowo z tego co wiem to holownik służy do pracy a nie użytku jako transport na giełde. Edytowane 9 Maja 2019 przez milicjant4 4 1
NicolasGarcia Napisano 9 Maja 2019 Napisano 9 Maja 2019 On jak zwykle tylko odwala, i zaczepia ehh, ja tam się nawet nie wdaje z nim w gadki i odjeżdżam. 1
Sejsig Napisano 9 Maja 2019 Napisano 9 Maja 2019 Nie polecam uzytkownika, co chwile jest z nim jakas akcja i nie potrafi sie zachowac w żadnej sytuacji. Czarna owca serwera. 1
Olvad.exe Napisano 9 Maja 2019 Napisano 9 Maja 2019 Podpisuje się pod panami wyżej, typowy cwaniaczek, którego najzwyczajniej trzeba skrócić. 1
kartezk1ng Napisano 9 Maja 2019 Napisano 9 Maja 2019 Również potwierdzam, nic tylko ciągle taranuje na holo, odwala ogólnie na serwerze. 1
P3rF3cT Napisano 9 Maja 2019 Napisano 9 Maja 2019 Taranuje cały czas ten typ fajnie że nagrałeś to szacun ByKu! Ten Cygan to typowy gimbus co po matkach jeździ. +1 dajcie mu porządną kare, typowy atencjusz lepiej nie wszczynać z nim rozmów bo zostaniecie zwyzywani ,a te muty na 30 min nic nie dadzą dla niego to tylko chwila. Jest to typowy gracz co tylko utrudnia grę. 3
_Miyune_ Napisano 9 Maja 2019 Napisano 9 Maja 2019 Typowy internetowy troll, karmiony przez innych, niewinnych uzytkownikow, jak i graczy na FiveLife. Co dla niego jest posilkiem? Chyba sam fakt, ze zostal przylapany, cos mi sie wydaje iz on cieszy sie z kazdego Mute, jakiego wylapie a w pozniejszym czasie wraca po wiecej. Dlatego, wsadzilbym mu cos wiecej do pyska anizeli samo mute Moze tak... banik na 12 / 24h ? 1
CyganK Napisano 10 Maja 2019 Napisano 10 Maja 2019 Tak potwierdzam Może taranik był ale desynchro też było
milicjant4 Napisano 10 Maja 2019 Autor Napisano 10 Maja 2019 (edytowane) Skoro było desynchro to dlaczego wjeżdzając w zielone auto po lewej Cie zatrzymało do 0 + dlaczego gdy próbowałes ruszyc "uniemozliwiałem" Ci ruszenie holownikiem? Z tego co wiem to na desynchro nie pokazuje zadnych aut dopóki sie nie wczytają. Dodam iż na samej minimapie widac jak jechałes wprost na mnie. Skończ się kompromitować człowieku, bo daleko w życiu takim sposobem nie zajdziesz. A zapomniałbym, jesli miales desynchro to dlaczego wjezdzajac we mnie sam odskoczyles na bok holownikiem? Przeciez jak przejedziesz przez kogos na desynchro to jedziesz dalej bo nie masz kolizji z autem ktorego nie widzisz? Edytowane 10 Maja 2019 przez milicjant4
milicjant4 Napisano 10 Maja 2019 Autor Napisano 10 Maja 2019 (edytowane) Ludzie ale nie róbcie z tej skargi offtopicu. Edytowane 10 Maja 2019 przez milicjant4
Developer/owner proklin Napisano 15 Maja 2019 Developer/owner Napisano 15 Maja 2019 Graczowi zostały odebrane uprawnienia kategorii C na 7 dni. 1
Rekomendowane odpowiedzi