Skocz do zawartości

Guttural ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Guttural

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Włam na konto ViniPlay 

Krótki opis sytuacji: Na jednym ze streamów prowadzonych przez Viniego na FB (jeszcze wtedy prowadził) udostępnił hasło do swojego konta na FiveLife. Postanowiłem wbić na jego konto i poodwalać. Sprzedałem mu trochę fur, poobrażałem kilka osób i dostałem banhammerem w twarz. Postanowiłem też napisać za Viniego apelację na forum. udostępniając screen z hasłem, które wpisał w oknie od wpisywania cheatów na singlu V.

Dowody: Mineły dwa lata i żadnych dowodów nie mam.

Coś od siebie: Chciałbym przeprosić wszystkim których obrażałem (na pewno wiem, że był to Jarekia oraz Banasiur, ale kto jeszcze to nie pamiętam) oraz Proklina. Troszkę się odpierniczyło, nie będę ukrywał, ale po dwóch latach rozłąki z serwerem, troszkę zatęskniłem za graniem tam. Dodam również, że miałem multikonto (przyznaję się bez ogródek) zbanowane przez Wirlusa, za co też chciałbym przeprosić. Po prostu chciałem pograć, lecz dostałem również bana (przyznam że na multikoncie nie było żadnego odwalania). Wiem że na koncie Guttural były dwa bany (pierwszy na miesiąc za Avatar oraz drugi na dwa miesiące za dogryzanie Proklinowi), ale chciałbym przeprosić i chciałbym jeszcze raz skosztować możliwości zagrania na FLu. Jaka by nie była decyzja administracji, biorę ją na klatę i tyle. Dziękuje i pozdrawiam. Guttural 🙂

P.S Moją apelacje wystawi za mnie Bolo95, ponieważ mam bana na forum.

• Jestem za 6
Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki:

• Prace społeczne***: 80 000$ przez miesiąc na kurierze. 
  • Poprawa zachowania, jeżeli nie ulegnie poprawie, zostaniesz ponownie zbanowany.

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki, odpowiedz w tym temacie.

//Ban na forum zdjęty.

• Thanks 3
Napisano

Dziękuje za danie mi szansy :) Akceptuje powyższe warunki.

• Like 1
Napisano

Ban zdjęty, prace społeczne nałożone. Możesz wrócić na serwer.

• Thanks 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...