DDdudekPL Napisano 18 Sierpnia 2023 Napisano 18 Sierpnia 2023 Nick: Znajomy Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Nękanie, toksyczność, multikonta Krótki opis sytuacji: Była pewna sprzeczka pomiędzy mną a Cytrynusem, doszły mnie słuchy iż zastrasza sądem Drymana z którym to sporadycznie rozmawiałem i wymieniałem zdanie na różne tematy, to też napisałem pewien status na forum. Jeżeli chodzi o multikonta pozwoliłem sobie to wyjaśnić kilka linijek niżej. Dowody: Brak Coś od siebie: Nie sądzę żeby sytuacja została odebrana przez żadną ze stron jako coś poważnego z czego mogę stwierdzić iż kara jest lekko nieadekwatna do wyrządzonego czynu. Od nadania kary minęły ponad 2 lata, mogę uznać że zostałem zresocjalizowany i bardzo zmieniło się moje nastawienie względem innych osób. Rozmawiałem z Herwim na temat całej sytuacji przy piwie w akompaniamencie połowu ryb przy użyciu mej wędki gruntowej (nawet mu wytłumaczyłem różnice pomiędzy typami wędzisk używanych do amatorskiego połowu ryb), to też zna moje aktualne stanowisko względem ZAISTNIAŁYCH sytuacji. Multikonta - nie lubie się powtarzać ale mus to mus, śpieszę z wytłumaczeniem. Na początku mojej rozgrywki każdy tryhardował zadania dzienne co by mieć ich jak najwięcej, to też przy okazji jakiegokolwiek wyjazdu na wywczas nie chciał tracić ciągłości. Wydaje mi się że sporo osób z tamtego czasu mogło mieć powiązane seriale bądź loginy z innymi graczami zwłaszcza z tymi z którymi przesiadywało się najwięcej czasu w trakcie rozgrywki. Sytuacja została wtedy wytłumaczona z Herwim na teamspeaku serwerowym kiedy to większość organizacji przesiadywała właśnie tam, nie posiadając jeszcze własnych serwerów ts. Została nam zwrócona uwaga abyśmy więcej tak nie robili i zasady tej trzymaliśmy się już do końca, nie logując się na konta swoich kolegów. Przepraszam wszystkie osoby które jakkolwiek ucierpiały psychicznie na moich "wybrykach", jest to pierwsza tak długa kara na moim koncie, dała mi sporo do zrozumienia. Chciałbym móc ponownie wejść na serwer i pograć wspólnie z moimi znajomymi. Jeszcze raz przepraszam za zaistniałe sytuacje, wszystkich graczy oraz administracje. Wstawiam za kolegę, nie odpowiadam za treść 1 13
Herwi Napisano 18 Sierpnia 2023 Napisano 18 Sierpnia 2023 Rozmowa na temat tej sytuacji przy akompaniamencie połowu ryb rzeczywiście miała miejsce. Co do apelacji, to skłaniałbym się w kierunku pozytywnego jej rozpatrzenia. Gracz odbył już 2 lata kary oraz wyraża skruchę, co myślę że jest dobrymi powodami do dania kolejnej szansy. Przeprosiny graczy oraz administracji tym bardziej powinny działać na + przy rozpatrywaniu apelacji. Nie chcę jednak zabierać decydującego głosu w tej sprawie, ponieważ obawiam się, że będę nieobiektywny. 9 1
Administrator Beezy Napisano 19 Sierpnia 2023 Administrator Napisano 19 Sierpnia 2023 Możemy dać Ci szansę, jednak musisz spełnić warunki: prace społeczne***: 70k przez miesiąc na holowniku poprawa zachowania, w przeciwnym wypadku powrót bana ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1
DDdudekPL Napisano 19 Sierpnia 2023 Autor Napisano 19 Sierpnia 2023 Zgadzam sie na powyższe warunki, czy zostanie również zdjęty ban na forum? //Znajomy 1
Administrator Beezy Napisano 19 Sierpnia 2023 Administrator Napisano 19 Sierpnia 2023 Ban na serwerze zdjęty, prace społeczne nałożone. Ban na forum zostanie ściągnięty w najbliższym czasie. 2
Rekomendowane odpowiedzi