Skocz do zawartości

Skarga na dzuk3son, Petrosus, Piraciako

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 12.08.2023 g. od ok. 2:00 do 2:10

Nick oskarżającego: Bonifacy

Nick oskarżonego: dzuk3son, Petrosus, Piraciako

Powód napisania skargi: W dniu 12.08.2023 zostałem na początku staranowany przez owych graczy gdzie kierowcą był gracz dzuk3son. Olałem temat pojechałem dalej, lecz gracze w dalszym ciągu taranowali mój pojazd i przeszkadzali w grze. Udałem się z tymi utrudnieniami na mechanika przy okazji wysyłając /report na gracza który prowadził, lecz widocznie nie było nikogo z administracji w grze. W momencie jak wysiadłem z auta i udałem się na mechanika został wykonany VDM. Gracze świetnie bawili się uprzykrzając mi grę do momentu, aż nie pojawił się inny gracz i wtedy grali jak by nigdy nic się nie stało. Proszę o ukaranie wszystkich trzech graczy, ponieważ jak widać na tym kawałku filmu (niestety za późno włączyłem nagrywanie) bardzo dobrze bawili się robiąc VDM od razu po spawnie.

Dowody w postaci logów lub screenshotów: 

• Like 1
  • Confused 1
  • Jestem za 1
Napisano

Gracze zostali poinformowani o skardze w wiadomości na forumskarga.thumb.png.fada31fd7004306cde76135ff296adc2.png

• Haha 1
Napisano (edytowane)

Jako iż zostałem "oskarżony" to się wypowiem 

44 minuty temu, Bonifacy napisał:

Proszę o ukaranie wszystkich trzech graczy, ponieważ jak widać na tym kawałku filmu (niestety za późno włączyłem nagrywanie) bardzo dobrze bawili się robiąc VDM od razu po spawnie.

Dlaczego ma zostać ukarana cała 3? Ja w tamtej chwili byłem na AFKu po strzelaninie z innymi graczami i nie miałem wpływu na to co robi kierowca pojazdu, więc oskarżenie o VDM osób siedzących w pojedzie moim zdaniem jest bezsensowne. Na clipie wysłanym przez Ciebie ani ja, ani @Petrosus nic do Ciebie/kierowcy nie piszemy/mówimy więc równie dobrze i sam Petrosus mógłby być AFK.

Kara jest jak najbardziej wskazana, ale nie dla całej trójki tylko dla kierowcy, który jak widać na dołączonym wyżej nagraniu cię zabił.

Z poważaniem,

Piraciako

Edytowane przez Piraciako
1 skarga na "mnie" :(
  • Jestem za 3
Napisano (edytowane)

9 godzin temu, Piraciako napisał:

Jako iż zostałem "oskarżony" to się wypowiem 

Dlaczego ma zostać ukarana cała 3? Ja w tamtej chwili byłem na AFKu po strzelaninie z innymi graczami i nie miałem wpływu na to co robi kierowca pojazdu, więc oskarżenie o VDM osób siedzących w pojedzie moim zdaniem jest bezsensowne. Na clipie wysłanym przez Ciebie ani ja, ani @Petrosus nic do Ciebie/kierowcy nie piszemy/mówimy więc równie dobrze i sam Petrosus mógłby być AFK.

Kara jest jak najbardziej wskazana, ale nie dla całej trójki tylko dla kierowcy, który jak widać na dołączonym wyżej nagraniu cię zabił.

Z poważaniem,

Piraciako

musi być ten pierwszy raz 🥰

edit: gdybyś trzymał kulturke to bym nic ci nic nie zrobił a wolałeś napisać słowo "spierdalaj" gdzie widać na filmie.

zdjęcie z filmiku:

Screenshot_20230812_123630.jpg.5e7a6613cdb8d813983943ddcfaf165b.jpg

Edytowane przez dzuk3son
kolejna nutka patrixa1221 dzisiaj o 17:00
Napisano

@Bonifacychciałbym podkreślić że byłem od dłuższego czasu na AFKu na pasażerce więc w jaki sposób miałbym cię staranować kolego? :)

Napisano

@Petrosus @Piraciako każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, tak samo jak każdy ma prawo do obrony. Od osądzania kto jest winny a kto nie jest administracja, a nie ja. Ja oznaczyłem wszystkie osoby biorące udział w przewinieniu w większym bądź mniejszym stopniu. Temat zostawiam do osądzenia administracji.

• Haha 3
Napisano
17 godzin temu, dzuk3son napisał:

musi być ten pierwszy raz 🥰

edit: gdybyś trzymał kulturke to bym nic ci nic nie zrobił a wolałeś napisać słowo "spierdalaj" gdzie widać na filmie.

zdjęcie z filmiku:

Screenshot_20230812_123630.jpg.5e7a6613cdb8d813983943ddcfaf165b.jpg

Po 10 minutach taranowania? Dajmy sobie spokój, to możesz wmówić dziecku. Z resztą wszystko można wyciągnąć z logów 🙂

• Haha 1
  • Confused 2
Napisano (edytowane)

@dzuk3son Zostanie ukarany za VDM kat B

Co do @Piraciako oraz @Petrosus na nagraniu nie widzę nigdzie ich winy.

Skargę zamykam oraz przenoszę do archi

Edytowane przez Queen
  • Like 1
  • Dodaj nową pozycję...