Nowicjusz Napisano 8 Sierpnia 2023 Napisano 8 Sierpnia 2023 Nick: Nowicjusz Nick osoby nakładającej kare: null Powód nałożenia kary: null Krótki opis sytuacji: Ponad rok temu miałem włam na konto, zdenerwowałem się i zacząłem wyzywać administracje na chat ogólnym i dostałem bana. Po czasie chciał bym wrócić na serwer.
Administrator Beezy Napisano 13 Sierpnia 2023 Administrator Napisano 13 Sierpnia 2023 Jako iż, jest to pierwsza taka twoja kara, zostaniesz odbanowany jednak musisz spełnić warunek: prace społeczne***: 70k przez miesiąc na holowniku ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Administrator Beezy Napisano 15 Sierpnia 2023 Administrator Napisano 15 Sierpnia 2023 Ban zdjęty, prace społeczne nałożone.
Rekomendowane odpowiedzi