brazil_oliwka Napisano 7 Sierpnia 2023 Napisano 7 Sierpnia 2023 Nick: brazil_oliwka Nick osoby nakładającej kare: WolnoLukasz Powód nałożenia kary: VDM Krótki opis sytuacji: Chciałem sobie pożartować z kolegą którego znałem gadałem z nim na dc i nie miał żadnego problemu w tym ze jeżdżę obok niego niestety przypadkiem go zabiłem:( i dostałem vdm koniec sytuacji 1
Jendrii Napisano 7 Sierpnia 2023 Napisano 7 Sierpnia 2023 Potwierdzam tak bylo 55 minut temu, brazil_oliwka napisał: Nick: brazil_oliwka Nick osoby nakładającej kare: WolnoLukasz Powód nałożenia kary: VDM Krótki opis sytuacji: Chciałem sobie pożartować z kolegą którego znałem gadałem z nim na dc i nie miał żadnego problemu w tym ze jeżdżę obok niego niestety przypadkiem go zabiłem:( i dostałem vdm koniec sytuacji
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 7 Sierpnia 2023 Junior Administrator Napisano 7 Sierpnia 2023 Niestety nie była to jednorazowa akcja, tego wieczoru. Następnym razem jak „wygłupiacie się z kolegą” róbcie tak, aby osoba postronna nie ucierpiała i nie musiała pisać raportów Na ten moment kara nie zostanie zdjęta a apelacje zamykam i przenoszę do archiwum 1
Rekomendowane odpowiedzi