__michalo1__ Napisano 2 Sierpnia 2023 Napisano 2 Sierpnia 2023 Nick: __michalo1__ Nick osoby nakładającej kare: Beezy Powód nałożenia kary: Rozdawanie majątku, obraza administracji, utrudnianie gry Krótki opis sytuacji: Przestałem grać na serwerze na pewien czas dokładnie to od dnia 18.07.2023 (tydzień po kłótni z już byłym kolegą z organizacji) czasami wchodziłem na aplikacje i patrzyłem czy nic się nie dzieje. Aż dnia 29.08.2023 zobaczyłem że ktoś wszedł mi na konto i kupił jakieś auta z komisu dokładnie 3 jedno sprzedał po mocno zaniżonej cenie oraz sprzedał pojazd Karin Everon 2.0 ft o id 39307. Nie grałem na serwerze bo po kłótni nie miałem już dostęmpu do GTA w dodatku wymieniłem dysk ponieważ stary dysk jest częściowo uszkodzony (sam usuwa pliki w tym GTA) a Więc nie instalowałem nawet gry bo mój internet nie pozwala na szybkie pobieranie, a więc ja nie utrudniałem nikomu gry a nie nie wyzywałem administracji, a co do osoby która się włamała mam podejrzenie że to mógłby być wyżej wspomniany kolega z którym się pokłóciłem ponieważ miałem hasło takie same lub podobne w paru miejscach a gdy zobaczyłem aktywność na moim koncie odrazu je zmieniłem wszędzie gdzie miałem takie same lub podobne. Dowody: Coś od siebie: Wiem zrobiłem źle posiadając podobne hasło na serwerze i w paru innych miejscach lecz znałem się z tym kolegą prawie 3 lata i nic nie wskazywało na to że może mi tak zrobić po prostu miałem do niego zaufanie. W dowodach dodałem z ss z aplikacji. 1
Administrator Beezy Napisano 13 Sierpnia 2023 Administrator Napisano 13 Sierpnia 2023 Zostajesz odbanowany, a osoba, która dokonała włamania zostaje zbanowana.@__michalo1__ zmień hasło do konta oraz Social Cluba, o ile jeszcze tego nie zrobiłeś. Ponieważ sam podałeś swoje dane osobie, która się włamała oraz nie miałeś zabezpieczonego konta weryfikacją dwuetapową to nie otrzymasz zwrotu majątku, który został stracony przez jej działania. 1
Rekomendowane odpowiedzi