Skocz do zawartości

Skarga na piorun25

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 08,05.2019 / 19:13

Nick oskarżającego: NicolasGarcia

Nick oskarżonego: piorun25

Powód napisania skargi: Scamuje ludzi na handlu na giełdzie, próbował mnie 5x oscamówac podczas handlu, nie ma co więcej pisać o takim osobniku, w logach będzie widać probówał oferte dać na $49 /  $490 / $4900, każda jego oferta była akceptowana i gotowa do zaakceptowania na ss widać, "Zmiana oferty handlu" gdyby nie to że kolega mnie zagadał bym kliknął dokonaj wymiany, dałem mu po pierwszym handlu gdy scamował szanse  ze jak kupi to zapomnimy o całej sytuacji, lecz przy następnym handlu próbował ponownie oscamować.

Dowody w postaci logów lub screenshotów: 

EDIT:// Tak się zastanowiłem, może go jakoś ukarać lżej, widać że to młoda osoba można mu dać szanse, może się nauczy grania fair play.

Edytowane przez NicolasGarcia
Zapomniałem podać Date
  • Like 2
Napisano

Jest i młody i nie chodził do polskiej szkoły uczy się za granicą i ciężko mu coś czasem zrobić na serwie. To nie była próba oszustwa ani nic. Transakcja nawet nie poszła.

• Like 2
Napisano

Dokładnie jak Wagoss25 mówi skargę można uznać za tylko i wyłącznie wpis że takie coś się zdarzyło na przyszłość. Niech chłopak sobie gra i się uczy może zbyt pochopnie zareagowałem.

Napisano

to mój brat ale ja pracuje i nie mam jak mu wytłumaczyć co i jak ma robić. 

Napisano

Skarge wycofuje, nic się takiego nie stało transakcja nie doszła do porozumienia, nie ma co wymyślać proszę o zamknięcie :)  Pozdrawiam serdecznie.

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...