R4fson Napisano 25 Lipca 2023 Napisano 25 Lipca 2023 Nick: R4fson Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_ Powód nałożenia kary: Oszutstwo finansowe Krótki opis sytuacji: Zostałem ukarany za oszustwo finansowe na innym graczu, otrzymalem mozliwosc odpracowania poprzez prace spoleczne na serwerze, lecz przez ciezka sytuacje zdrowotna nie mialem jak spedzac czasu na serwisie co sie wiazalo z ponownym zbanowaniem mnie. Dowody: - Coś od siebie: Gra na serwerze sprawiala mi duza frajde, fajna odskocznia sobie posiedziec wieczorem i pograc. Chcialbym prosic o ponowne dostanie prac spolecznych które tym razem wykonam i bede mogl sie cieszyc z ponownej gry na serwisie. Pozdrawiam 1 1
Administrator Beezy Napisano 12 Sierpnia 2023 Administrator Napisano 12 Sierpnia 2023 Przykro mi, ale przy akceptowaniu warunków oszusta zaakceptowałeś poniższy punkt: Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). W takiej sytuacji nie możesz zostać odbanowany.
Rekomendowane odpowiedzi