Grzanka Napisano 21 Lipca 2023 Napisano 21 Lipca 2023 Nick: Grzanka Nick osoby nakładającej kare:Stasiowee Powód nałożenia kary: ucieczka z serwera podczas pościgu Krótki opis sytuacji: ogółem uciekaliśmy przed lspd na moście i jak już nas zagnieździli to wysiadłem z auta wszedłem na auto i przez przypadek spadłem z mostu i zginałem zrespiłem sie na szpitalu i w tamtym czasie nie myślałem i uciekłem skuterkiem publicznym jak widział to jeden z adm-mod wsiadłem do helikoptera kolegi z org i odlecieliśmy na mirror wylądowaliśmy na trawniku obok mecha. Siedziałem w helikopterze i czekałem na kolege bo wysiadł żeby wziąść coś z bagaja. Wtedy dostałem bana. Dowody: nie mam pojęcia po co mi one w tej sytuacji i nie nagrywałem Coś od siebie: bardzo przepraszam nie chciałem tak zrobić. Czuje sie źle z tym co zrobiłem, w tamtym momęcie nie myślałem że tak to może sie skończyć chciałem uniknąć konsekwencji a skończyło sie gorzej. Chciał bym przeprosić całą jednostkę pd [graczy którzy mnie gonili]. mam nadzieje że wszystko dobrze rozpisałem. To już sie nigdy nie powtórzy
Administrator Beezy Napisano 23 Lipca 2023 Administrator Napisano 23 Lipca 2023 To Twoja trzecia kara tego typu od początku czerwca. Apelację odrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi