Krycha672 Napisano 7 Lipca 2023 Napisano 7 Lipca 2023 Nick: Krycha672 Nick osoby nakładającej kare: WolnoLukasz Powód nałożenia kary: Obraza Administracji Krótki opis sytuacji: Byłem na tunerze po czym zaczęliśmy się dla zabawy taranować z kolegą autami. Po chwili dostałem ostrzeżenie za odwalanie. Było to dla żartu. Wcześniej na tunerze był Łukasz. Znałem jednego Łukasza (WolnoLukasz), więc napisałem na globalnym, że jest "Sprzedawczykiem". Dowody: Coś od siebie: Witam Moja sytuacja w której źle się zachowałem była nieodpowiednia. Chciałbym bardzo przeprosić administratora WolnoLukasz, którego obraziłem. Zrozumiałem mój błąd, więcej takiej sytuacji nie będzie. Jest to moja dłuższa pierwsza kara. Proszę Cię o wyrozumiałość i nadanie mi szansy na wrócenie na serwer FiveLife. Rozumiem, że moje zachowanie było niestosowne i niezgodne z regulaminem serwera. Bardzo bym docenił, gdybyś mógł rozważyć moją prośbę o odbanowanie. Obiecuję, że będę się zastanawiał przed napisaniem co chce napisać oraz bardziej dostosować się do zasad, które obowiązują na serwerze. 1 2
Administrator Beezy Napisano 7 Lipca 2023 Administrator Napisano 7 Lipca 2023 Jako iż, jest to pierwsza taka twoja kara, zostaniesz odbanowany jednak musisz spełnić warunek: prace społeczne***: 15k przez miesiąc na konwojencie ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1
Krycha672 Napisano 7 Lipca 2023 Autor Napisano 7 Lipca 2023 6 minut temu, Beezy napisał: Jako iż, jest to pierwsza taka twoja kara, zostaniesz odbanowany jednak musisz spełnić warunek: prace społeczne***: 15k przez miesiąc na konwojencie ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. Zgadzam sie na warunki.
Administrator Beezy Napisano 7 Lipca 2023 Administrator Napisano 7 Lipca 2023 Ban zdjęty, prace społeczne nałożone. Możesz wrócić do gry. 1
Rekomendowane odpowiedzi