szyhak3333 Napisano 2 Lipca 2023 Napisano 2 Lipca 2023 Nick: szyhak3333 Nick osoby nakładającej kare: Norcio_PL Powód nałożenia kary: Oszustwa Finansowe Krótki opis sytuacji: Wykonywanie FLRace na kontach znajomych i przyjmowanie procentu z ich wykonywania. (Ponowna Apelacja) Dowody: - - -Poprzednie apelacje: Coś od siebie: Cześć i czołem! Nie będe opisywał tego samego co wcześniej razy dwa, więc zwyczajnie streszczę od siebie tyle, że liczyłbym na drugą szansę po takim czasie. Głowę posypałem popiołem i wiem co zrobiłem i po prostu chce wrócić na serwer aby móc miło spędzać tam czas z znajomymi 🐒. Liczę że moja apelacja zostanie ponownie rozważona, tym razem pozytywnie dla mnie 👊🏿Lov u all ❤️ 2 10
Norcio_PL Napisano 5 Lipca 2023 Napisano 5 Lipca 2023 Możemy dać Ci drugą szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki: Pierwszą opcją jest: status OSZUST na 3 miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na 3 miesiące prace społeczne***: 500 000$ przez 3 miesiące na Lotach Widokowych Drugą opcją jest: wipe konta status OSZUST na 2 miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na 2 miesiące prace społeczne***: 80 000$ na konwojencie przez 2 miesiące ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki, odpowiedz w tym temacie.
szyhak3333 Napisano 6 Lipca 2023 Autor Napisano 6 Lipca 2023 (edytowane) Wybieram pierwszą opcje Edytowane 6 Lipca 2023 przez szyhak3333
Norcio_PL Napisano 6 Lipca 2023 Napisano 6 Lipca 2023 Ban został zdjęty, oszust oraz prace społeczne nałożone.
Rekomendowane odpowiedzi