PiONeeR Napisano 1 Lipca 2023 Napisano 1 Lipca 2023 Nick: PiONeeR Nick osoby nakładającej kare: @Arrow Powód nałożenia kary: Utrudnianie rozgrywki i brak poprawy swojego zachowania wobec innych graczy. Krótki opis sytuacji: Miesiąc temu dostałem blokadę konta tymczasowo na 3 miesiące za bezcelowe taranowanie graczy z organizacji "DE", jazdę pod prąd oraz za brak zmiany mojego zachowania wobec innych graczy. Dowody: Poniżej w załącznikach. Coś od siebie: Przeanalizowałem moją sytuację i jestem w stanie stwierdzić, że głupio się zachowałem. Chciałem przeprosić graczy, którym utrudniałem grę. Zrozumiałem moje błędy, które popełniłem w tej grze, więcej takich sytuacji nie będzie. Jest to moja pierwsza kara tego typu. Dodam, że złapałem pewną chęć powrotu na serwer ze względu na rozgrywkę. Zależy mi wrócić po miesiącu, a pozostało mi jeszcze 2 miesiące 🙄 Liczę na szansę od was. 🤝 Pozdrawiam, PiONeeR 😉 4 17 2
Norcio_PL Napisano 6 Lipca 2023 Napisano 6 Lipca 2023 Jako iż, jest to pierwsza taka twoja kara, zostaniesz odbanowany jednak musisz spełnić warunek: prace społeczne***: 3k przez miesiąc na pizzaboyu ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi