OskarekBetter Napisano 30 Czerwca 2023 Napisano 30 Czerwca 2023 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 01.07.2023 1:30 Nick oskarżającego: OskarekBetter Nick oskarżonego: IdkPinton Powód napisania skargi: toksycznosc Dowody w postaci logów lub screenshotów: Jeszcze chcialbym dodać cos od siebie, wiem ze nie ma na to miejsca ale zeby bylo jasno, jechalem wylecialem z zakretu uderzylem w gracza chcialem go przeprosic i zaplacic za szkody, ALE tu sie pojawia problem bo od buta mnie zwyzywal nie zdazylem mu napisac nawet, z automatu podniosl mi cisnienie i sie nie dogadalismy dostal pare strzałów odemnie i za to przepraszam, otrzymalem ostrzezenie spoko uspokoilem sie, chcialem nawet sie dogadac z graczem ale nie potrafil mnie przeprosic za te slowa gdzie ja go przeprosilem za sytulacje. Dziekuje za uwage i pozdrawiam szanowna administracje ❤️ Edytowane 30 Czerwca 2023 przez OskarekBetter
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 1 Lipca 2023 Junior Administrator Napisano 1 Lipca 2023 Gracz @IdkPintonzostanie ukarany za toksyczność. Skargę zamykam i przenoszę do archiwum
Rekomendowane odpowiedzi