Tylkocrossy Napisano 29 Czerwca 2023 Napisano 29 Czerwca 2023 Nick: Tylkocrossy Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Oszustwa Finansowe Krótki opis sytuacji: Witam około 2 lata temu oszukałem gracza w wymianie na pojazd nie dotrzymałem terminu i zostałem zbanowany Coś od siebie: Witam chciałbym wrócić na serwer po 2 latach brakuje mi gry na serwerze bardzo żałuję tego co zrobiłem chciałbym przeprosić za to oraz obiecać że to się więcej nie powtórzy proszę o szybkie rozpatrzenie apelacji
Administrator NyKo Napisano 30 Czerwca 2023 Administrator Napisano 30 Czerwca 2023 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne 30k na kurierze przez miesiąc System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Ban na discordzie pozostaje. Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi