sokratis Napisano 28 Czerwca 2023 Napisano 28 Czerwca 2023 (edytowane) Nick: sokratis Nick osoby nakładającej kare: Tioman Powód nałożenia kary: VDM Krótki opis sytuacji: Dzisiaj popołudniu pracowałem na konwojencie, pracowałem, pracowałem i nagle podczas cofania pod bankomat zahaczyłem o pojazd gracza Siwy07, który dość w wulgarny sposób, odnosił się używając c-wordów i wyzywając mnie od męskich członków xd więc podczas pracy oczywiście w nerwach, które powinienem w tej sytuacji trzymać, ale wstałem dzisiaj lewą nogą i delikatnie mu się odgryzłem co on skrupulatnie wykorzystał pisząc na mnie reporta. Wiem, że kara jest słuszna bo jest to łamanie regulaminu, ale gracz, który mnie zreportował też ma co nieco za uszami przy tej sytuacji i poza wyzwiskami, też parę razy użył VDM'u wobec mnie. Dowody: - Coś od siebie: Jest to moja pierwsza kara, zdaję sobie sprawę, że źle zareagowałem - posypuję głowę popiołem i będę się starał, aby taka sytuacja już nie miała miejsca i proszę o odwołanie kary oraz przywrócenie mi prawa jazdy kat. C. Edytowane 28 Czerwca 2023 przez sokratis
Administrator NyKo Napisano 30 Czerwca 2023 Administrator Napisano 30 Czerwca 2023 Dałeś się sprowokować zamiast napisać raporta lub skargę na forum. Kara pozostaje oraz apelacja zostaje odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi