Skocz do zawartości

ZaacKo ukarany przez Herwi.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: ZaacKo

Nick osoby nakładającej kare: Herwi

Powód nałożenia kary: Planowanie oszustwa.

Krótki opis sytuacji: Rozmawiałem sobie z innym graczem o scamowaniu innych graczy tylko dla umilenia sobie czasu, ponieważ trzeba odpocząć od ciągłego pracowania na holowniku, po zakończeniu rozmowy, Cyrlix (ten co z nim rozmawiałem) powiedział, że i tak nie chce nikogo oscamować i 10 sekund po tym dostaliśmy bana.  

Dowody: Nie mam

Coś od siebie:  Nie wiedziałem, że nie można poruszać takich tematów na vc i chciałbym aby czas bana został zmniejszony albo całkowicie usunięty.

Napisano

Majster ale 1 temat wystarczy i cierpliwości a nie, że Ty zakładasz już 3.. 

Napisano

no kurde.. ale 60 dni dostałem i nie mogę sobie pograć, nudy.. 

• 2 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

@ZaacKo możemy dać Ci szansę na powrót, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco:

-status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy (metody piętnowania oszustów będą jeszcze rozbudowywane)

-blokada handlu na miesiąc

-prace społeczne***: 3k przez miesiąc w pracy dostawcy pizzy.

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych.

Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo.

Napisano

A czy w pracach społecznych mam codziennie zarabiac 3k? Czy ogolnie przez miesiac 3k?

Napisano

To ja wybieram tą pierwszą opcje.

Napisano (edytowane)

czyli: 

-status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy 

-blokada handlu na miesiąc

-prace społeczne: 3k przez miesiąc w pracy dostawcy pizzy.

Edytowane przez ZaacKo
  • Developer/owner
Napisano

Status oszusta został przyznany, masz czas do 16 czerwca 2019 19:30 na odpracowanie prac społecznych.

Mamy nadzieję, że ta kara skutecznie wybije Ci z głowy podobne pomysły.

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...