ZaacKo Napisano 7 Maja 2019 Napisano 7 Maja 2019 Nick: ZaacKo Nick osoby nakładającej kare: Herwi Powód nałożenia kary: Planowanie oszustwa. Krótki opis sytuacji: Rozmawiałem sobie z innym graczem o scamowaniu innych graczy tylko dla umilenia sobie czasu, ponieważ trzeba odpocząć od ciągłego pracowania na holowniku, po zakończeniu rozmowy, Cyrlix (ten co z nim rozmawiałem) powiedział, że i tak nie chce nikogo oscamować i 10 sekund po tym dostaliśmy bana. Dowody: Nie mam Coś od siebie: Nie wiedziałem, że nie można poruszać takich tematów na vc i chciałbym aby czas bana został zmniejszony albo całkowicie usunięty.
kartezk1ng Napisano 7 Maja 2019 Napisano 7 Maja 2019 Majster ale 1 temat wystarczy i cierpliwości a nie, że Ty zakładasz już 3..
ZaacKo Napisano 7 Maja 2019 Autor Napisano 7 Maja 2019 no kurde.. ale 60 dni dostałem i nie mogę sobie pograć, nudy..
Developer/owner proklin Napisano 15 Maja 2019 Developer/owner Napisano 15 Maja 2019 @ZaacKo możemy dać Ci szansę na powrót, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy (metody piętnowania oszustów będą jeszcze rozbudowywane) -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 3k przez miesiąc w pracy dostawcy pizzy. ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych. Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo.
ZaacKo Napisano 16 Maja 2019 Autor Napisano 16 Maja 2019 A czy w pracach społecznych mam codziennie zarabiac 3k? Czy ogolnie przez miesiac 3k?
ZaacKo Napisano 16 Maja 2019 Autor Napisano 16 Maja 2019 (edytowane) czyli: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne: 3k przez miesiąc w pracy dostawcy pizzy. Edytowane 16 Maja 2019 przez ZaacKo
Developer/owner proklin Napisano 16 Maja 2019 Developer/owner Napisano 16 Maja 2019 Status oszusta został przyznany, masz czas do 16 czerwca 2019 19:30 na odpracowanie prac społecznych. Mamy nadzieję, że ta kara skutecznie wybije Ci z głowy podobne pomysły.
Rekomendowane odpowiedzi