uczek Napisano 19 Czerwca 2023 Napisano 19 Czerwca 2023 Nick: uczek Nick osoby nakładającej kare: Beezy Powód nałożenia kary: Ucieczka z serwera podczas pościgu Krótki opis sytuacji: Właściwie to ciężko mi to opisać, niby pościg był, ale jakoś udało mi się "uciec"(?) radiowozom, po czym udałem się rozwalonym samochodem do garażu. Z tego co pamiętam to opony wystrzeliły mi dopiero w okolicach podjazdu pod domem. Dowody: Brak, nie sądziłem, że ta akcja to będzie coś specjalnego. Coś od siebie: Sytuacja się nie powtórzy, możliwe, że za luźno podszedłem do "pościgu" jako do typowego RPG, co okazało się niezbyt realistyczne.
Administrator Beezy Napisano 19 Czerwca 2023 Administrator Napisano 19 Czerwca 2023 Problem w tym, ze właśnie nie udało Ci się uciec goniącym radiowozom. Dwa razy ( 2 i 15 czerwca) uciekłeś do interioru garażu przy swoim domu, mając LSPD bezpośrednio za plecami, nie ma więc mowy o udanej ucieczce. Sam ban jest tylko na 24 godziny, z czego do końca zostały niecałe dwie, więc samą apelację pozwolę sobie odrzucić. Na serwer będziesz mógł wrócić po godzinie 12:42. Trzymaj jednak za słowo, że podobna sytuacja więcej się nie powtórzy.
Rekomendowane odpowiedzi