Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

Wyniki rekrutacji na Supportera - Czerwiec 2023

Arrow
 Share

Recommended Posts

W szeregi ekipy serwera wstępuje 4 nowych supporterów.

Na stanowisko Supportera dostają się:

@Kuba50037

@Guziol542

@ZiMnYxD

@lajoN

Gratulujemy!

Pozostałym aplikującym życzymy powodzenia podczas następnej rekrutacji. :)

Nowych supporterów proszę o kontakt poprzez wiadomość prywatną, a w niej zawarcie swojego id z discorda.
np. Arrow#2719

Edited by Arrow
  • Like 15
  • Thanks 2
  • Haha 21
  • Sad 3
  • I am for 1

jest to mocne xd bo głównie dostały się osoby z lspd na wysokich stanowiskach i widać że jak ktoś jest w lspd to jest bardziej brany pod uwagę niż gracze i to wygląda tak jak by gracze zwykli byli brani pod uwagę jako plebs i upchaj dziurę na tym serwerze ja rozumiem że frakcja i reprezentowanie ale z graczy tylko zimny się dostał i jak już taki syf jest robiony to chociaż zróbcie wtedy że 2 lspd się dostaje i 2 normalnych graczy. Nie wiem może się nie znam niech się gracze pod tym wypowiedzą tak będzie najlepiej oprócz lspd która jest traktowana jak szlachta 

• Haha 6
  • I am for 6

9 minut temu, Valerss_yt napisał:

jest to mocne xd bo głównie dostały się osoby z lspd na wysokich stanowiskach i widać że jak ktoś jest w lspd to jest bardziej brany pod uwagę niż gracze i to wygląda tak jak by gracze zwykli byli brani pod uwagę jako plebs i upchaj dziurę na tym serwerze ja rozumiem że frakcja i reprezentowanie ale z graczy tylko zimny się dostał i jak już taki syf jest robiony to chociaż zróbcie wtedy że 2 lspd się dostaje i 2 normalnych graczy. Nie wiem może się nie znam niech się gracze pod tym wypowiedzą tak będzie najlepiej oprócz lspd która jest traktowana jak szlachta 

Przyznam rację Vallersowi, wystarczy zobaczyć jak krótko rozpisał się zimny, większość osób się postarało dużo napisać w tym ja.

• Haha 1

29 minut temu, Valerss_yt napisał:

Dzięki od dziś jestem szlachtą 

No to co? GTA San Andreas: Edycja FiveLife, historia lubi zataczać koło...

Kto grał w całą fabułę Sanadreas ten wie o co mi chodzi.

Edited by ArcadiusS

• Administrator
9 godzin temu, Enemy5 napisał:

Przyznam rację Vallersowi, wystarczy zobaczyć jak krótko rozpisał się zimny, większość osób się postarało dużo napisać w tym ja.

W tym mając 200h gdzie pod uwagę był brany czas gry na serwerze.

• Like 1
  • Haha 1
  • I am for 1

22 godziny temu, Valerss_yt napisał:

Z tego co wiem, to stanowisko, czy też samo członkostwo w PD nie było brane pod uwagę podczas wyboru nowych supków. To że dostało się 3 graczy z PD to tylko i wyłącznie przypadek. Jednak, aby to zrównoważyć i nie faworyzować PD poprzez posiadanie zielonych, podczas następnej rekrutacji postaram się pamiętać, aby dopilnować tego, żeby dostały się na rangę osoby niefrakcyjne. Albo przynajmniej, żeby nie stanowiły większości.

Nie jest dobrym doszukiwanie się we wszystkim drugiego dna, układów itp. Chociaż jest to jednak takie typowe i polskie, aby wszędzie zwęszyć spisek.

5 godzin temu, Brek napisał:

@ZiMnYxD Ile razy dałeś? 😆

Pozdrawiam słoneczną Majorkę :D

5 godzin temu, marychazbagna napisał:

niezly odwalacz serwerkowy na suport pozderki 1,000+ Best Emoji Images & Free HD Stock Photos - Pixabay

sadge

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2
  • I am for 1

25 minut temu, Herwi napisał:

Z tego co wiem, to stanowisko, czy też samo członkostwo w PD nie było brane pod uwagę podczas wyboru nowych supków. To że dostało się 3 graczy z PD to tylko i wyłącznie przypadek. Jednak, aby to zrównoważyć i nie faworyzować PD poprzez posiadanie zielonych, podczas następnej rekrutacji postaram się pamiętać, aby dopilnować tego, żeby dostały się na rangę osoby niefrakcyjne. Albo przynajmniej, żeby nie stanowiły większości.

Nie jest dobrym doszukiwanie się we wszystkim drugiego dna, układów itp. Chociaż jest to jednak takie typowe i polskie, aby wszędzie zwęszyć spisek.

sadge

Pozdrawiam szefa również ❤️

Edited by Brek
  • Like 1

W dniu 15.06.2023 o 22:15, Herwi napisał:

sadge

tak wiem ze to przypadek ale tak wygląda to z innej perspektywy jak to się mówi walić to

Edited by Valerss_yt
  • Haha 1
  • I am against 1

Share

• Create New...