patrykkk161 Napisano 12 Czerwca 2023 Napisano 12 Czerwca 2023 Nick: patrykkk161 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Krótki opis sytuacji: No co, było się kiedyś głupim, ziomek poprosił o założenie konta na email żeby połączył się z forum czy coś takiego, no i pewnego dnia mnie wkurzył więc mu zmieniłem hasło i tyle.. Dowody: Logi zapewne są, choć nie wiem, to bylo 3-4 lata temu Coś od siebie: Podrosłem trochę, chciałbym otrzymać UB żeby poczilować na serwerze i w sumie to pograc, bardzo mi brakuje takiego serwera, przypomniałem sobie o was po 2 latach od tamtej apelacji. Po prostu mam ochote na gierke na RPG. Wydaje mi się, że już odsiedziałem swoją karę, te kilka lat too wiadomka, zmieniło życie, prosiłbym jednak o danie drugiej szany.
Administrator NyKo Napisano 13 Czerwca 2023 Administrator Napisano 13 Czerwca 2023 Tak jak w poprzednich apelacjach, poproś o wypowiedź osobę, która jest z tym powiązana.
patrykkk161 Napisano 15 Czerwca 2023 Autor Napisano 15 Czerwca 2023 W dniu 13.06.2023 o 20:33, NyKo napisał: Tak jak w poprzednich apelacjach, poproś o wypowiedź osobę, która jest z tym powiązana. Trochę czasu minęło, postaram się znaleźć jakichś kontakt, dajcie mi troche czasu.
DzordzioUlani Napisano 15 Czerwca 2023 Napisano 15 Czerwca 2023 Witam. Włamanie było na moje konto, myślę iż ten oto użytkownik zmądrzał poniósł konsekwencje oraz "odsiedział' swoją karę. Po takim upływie czasu doszedłem do wniosku, że w sumie można mu dać drugą szansę, sprawa została wyjaśniona i nie ma co drążyć tematu. Jeżeli administracja wyrazi zgodę oraz chęci jestem za daniem drugiej szansy gdyż każdy na nią zasługuje. Pozdrawiam Ulani.
Administrator NyKo Napisano 17 Czerwca 2023 Administrator Napisano 17 Czerwca 2023 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: -status OSZUST na trzy miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na trzy miesiąc -prace społeczne 20k na holownikach przez miesiąc System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Ban na discordzie pozostaje. Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
patrykkk161 Napisano 17 Czerwca 2023 Autor Napisano 17 Czerwca 2023 7 minut temu, NyKo napisał: Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: -status OSZUST na trzy miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na trzy miesiąc -prace społeczne 20k na holownikach przez miesiąc System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Ban na discordzie pozostaje. Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. Akceptuje.
Administrator NyKo Napisano 17 Czerwca 2023 Administrator Napisano 17 Czerwca 2023 Ban został zdjęty. 1
Rekomendowane odpowiedzi