Skocz do zawartości

YankesS ukarany przez kgoryl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: YankesS

Nick osoby nakładającej kare: kgoryl

Powód nałożenia kary: liczne kary, brak poprawy

Krótki opis sytuacji: Dostałem bana, ponieważ ciągle odwalałem, za co teraz bardzo mi głupio z dzisiejszej perspektywy.

Dowody: brak

Coś od siebie: Jest mi głupio, że tak się zachowywałem. Jednak już dorosłem do tego stopnia, że wiem, że to zwykła głupota oraz próba popisu przed kolegami. Jednak przez te miesiące, gdy nie mogłem wejść na serwer z powodu właśnie bana, wiem, że już nie będę tego robić. Chciałbym też przeprosić całą administrację serwera, głównie tych, których wyzywałem, oraz graczy, którzy zostali w jakimś stopniu urażeni. Mam nadzieję, że administracja da mi kolejną szansę i nie będę musiał czekać do końca kary. Pozdrawiam wszystkich graczy.

• Jestem za 1
  • Jestem przeciw 1
Napisano

zostalem przez ciebie kiedys zwyzywany wybaczam ci i zycze ci zeby cie odbanowali tylko wiecej tak nie rob

• Haha 2
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, HWGBagieta napisał:

zostalem przez ciebie kiedys zwyzywany wybaczam ci i zycze ci zeby cie odbanowali tylko wiecej tak nie rob

Dziękuję ci  za przebaczenie mam nadzieje ze administracja to zobaczy i zwolni mnie z kary.

Edytowane przez YankesS
  • Like 1
  • Administrator
Napisano

Na twoim koncie widnieje mnóstwo kar za toksyczność, utrudnianie gry, taranowania oraz dwa razy ban za obrazę administracji. Apelacja zostaje odrzucona bez możliwości powrotu do końca bana. Dostałeś już raz taką odpowiedź.

• Jestem za 1
  • NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...